Google Maps

Google Maps discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb je voor google maps Wifi nodig? Locate-me werkt met gsm-masten of wifi ? Kan je bvb. zelf een startadres en een aankomst-adres intypen en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 March 2008, 15:22
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard Google Maps

Heb je voor google maps Wi-Fi nodig?
Locate-me werkt met gsm-masten of Wi-Fi ?
Kan je bvb. zelf een startadres en een aankomst-adres intypen en de route offline (geen Wi-Fi) bekijken?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 March 2008, 16:28
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apoZ Bekijk bericht
Heb je voor google maps Wi-Fi nodig?
Locate-me werkt met gsm-masten of Wi-Fi ?
Kan je bvb. zelf een startadres en een aankomst-adres intypen en de route offline (geen Wi-Fi) bekijken?

Alvast bedankt
Voor google maps heb je geen Wi-Fi nodig. De kaarten en Locate Me functie zoals ook het plannen van een route werken ook met GPRS maar de kaartgegevens worden dan veel trager ingelezen en de locate me functie is minder nauwkeurig.
  #3  
Oud 9 March 2008, 16:44
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Dus zonder Wi-Fi of GPRS geen google maps?
  #4  
Oud 9 March 2008, 16:47
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Idd je moet GPRS of Wi-Fi hebben, anders werkt het niet.......

Dus je kan niet zonder 1 van de 2 adressen zoeken
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #5  
Oud 9 March 2008, 17:04
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apoZ Bekijk bericht
Dus zonder Wi-Fi of GPRS geen google maps?
De kaartgegevens staan niet op je iPhone dus je hebt een verbinding naar internet nodig, welke maakt niet uit kan Wi-Fi dan wel GPRS zijn.

EDIT
@sjoran Had niet gerefreshed dus je antwoord niet gezien .

  #6  
Oud 30 March 2008, 22:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

ik las dus ergens anders op dit forum gelezen dat als je de adressen bij je contacten zet, dat je dan wl de route offline kon laten plannen...Ik heb gevraagd of diegene mij duidelijk wil beschrijven hoe hij dat dan voor elkaar heeft gekregen, maar ik krijg geen reactie !!

Hier onder het bericht:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky
Het is even werk, maar het werkt !!
Als je de adressen van je contacten in google maps opzoekt en bewaard in bestaande contacten, dan kun je een offline route berekenen van contact naar contact, heb het zojuist weer gedaan en het werkt.
  #7  
Oud 31 March 2008, 09:11
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

bij mijn ipod werkt bijvoorbeeld wel als ik een route heb berekend, en ik heb hem bekeken, dat die het dan even onthoud. zoom maar is op je huis in, met google maps, je gaat weg, gaat naar een plek zonder Wi-Fi, en hoppakee wat zie je, jouw huis zonder Wi-Fi. maar dan moet je hem wel al een keer gezien hebben.
  #8  
Oud 31 March 2008, 09:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arjanb Bekijk bericht
bij mijn ipod werkt bijvoorbeeld wel als ik een route heb berekend, en ik heb hem bekeken, dat die het dan even onthoud. zoom maar is op je huis in, met google maps, je gaat weg, gaat naar een plek zonder Wi-Fi, en hoppakee wat zie je, jouw huis zonder Wi-Fi. maar dan moet je hem wel al een keer gezien hebben.
Ja klopt dat heb ik ook. Zo kan ik ook een route berekenen. Online (via Wi-Fi) de route laten berekenen, de route bekijken, en dan offline kan je de route weer bekijken.
Maar zoals ik het begrijp kon Spooky de adressen van contacten opzoeken, bij maps. Dan vervolgens aan een contact toevoegen. En dan offline een route laten berekenen. Dat zou ik ook graag willen kunnen, maar volgens mij kan het helemaal niet.
  #9  
Oud 31 March 2008, 09:40
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

volgens mij kan dat niet inderdaad, misschien wel als je hem al een keer daar vr hebt berekend, maar anders niet denk ik..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Google verbiedt iPhone developers Google Maps te gebruiken deegee Chat en geruchten 5 26 February 2009 19:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:55.