iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen belsignaal/trillen bij geblokkeerde nummers (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/91320-geen-belsignaal-trillen-geblokkeerde-nummers.html)

Sjierk 19-05-11 11:37

Geen belsignaal/trillen bij geblokkeerde nummers
 
Ik heb de laatste tijd een vreemd verschijnsel waar ik niet uit kom. Ik constateerde dat ik diverse keren gebeld was, terwijl ik geen belsignaal/trilfunctie had gehoord/gevoeld. Andere oproepen kwamen wel gewoon door. ( Hij staat bv niet op "geluid uit")
Na enig uitproberen lijkt het er op, dat alleen in die gevallen dat de beller zijn nummerweergave op "uit" heeft staan ( geblokkeerd nummer) dit fenomeen zich voor doet. Een paar keer met een andere telefoon mijzelf gebeld en deze functie wisselend aan/uit gezet. De ene keer komt er dus alleen een rood tellertje ( indicatie gemiste oproep) en de andere keer gaat de telefoon normaal over.
Het maakt kennelijk niet uit, of het nummer van de beller in mijn wel of niet in mijn telefoonboek staat. In beide gevallen doet dit probleem zich voor. Iemand die hier iets zinnigs over kan zeggen?

dellion 09-06-11 17:20

Ook ik heb dit in de laatste weken enkele malen meegemaakt. Geen ringtone, wel trillen. Twee maal geconstateerd bij dezelfde (anonieme) beller. Geprobeerd te reproduceren, dat lukte echter niet (wel geluid dus). Kortom: ik zoek ook naar een oplossing!

Werner1963 17-05-13 17:03

Ik zie dat deze post al oud is maar heb iemand met hetzelfde probleem

<citaat>
Als ik een oproep krijg van een geblokkeerd nummer (komt "Onbekend" op mijn scherm) dan zie ik de inkomende oproep op mijn scherm verschijnen met de groen en rode knop, maar er speelt geen geluid en de telefoon trilt niet.

Bij elke andere oproep waar wél een nummer meegegeven wordt, speelt hij het normale geluid en trilt ook.

"Niet storen" staat volledig af en ik heb de iphone nooit gebruikt met een hoofdtelefoon. Het geluid staat volledig open en er is geen bluetooth verbinding actief.

iPhone 4S met firmware is 6.1.3 en zonder jailbreak.

Iemand enig idee wat het de oorzaak van is, en hoe ik dit kan oplossen ?
<einde citaat>

ps . harde reset helpt niet

Bubbly 17-05-13 17:32

Herstel geprobeerd? Al dan niet zonder reservekopie terugzetten.

Saenre 20-08-13 17:32

Oeffff.... zo te lezen is er nog geen oplossing m.b.t. de geblokkeerde nummers die bellen zonder nummerherkenning?:eek:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:51.