Domdom: iPhone 4 en 3

Domdom: iPhone 4 en 3 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi ik heb net een iphone 4 gehaald en aan itunes gehangen. nu heb ik hem geregistreerd als nieuwe iphone, en dat had ik denk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 May 2011, 01:38
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Locatie: zwolle
Berichten: 63
Standaard Domdom: iPhone 4 en 3

hoi
ik heb net een iphone 4 gehaald en aan itunes gehangen.
nu heb ik hem geregistreerd als nieuwe iphone, en dat had ik denk ik niet moeten doen!
als ik mijn 3 eraan hang start hij die op en staat alles (contacten apps foto's enz) erop.
dan hang ik mijn 4 eraan en is alles weg (denk omdat ik nieuw heb gedaan)
hoe krijg ik nu alles van 3 op de 4?

SHIT!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 May 2011, 23:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 21
Standaard

Reservekopie van je iPhone 3 op je iPhone 4 zetten (als je berhaupt ooit een reservekopie hebt aangemaakt )
  #3  
Oud 29 May 2011, 23:27
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Locatie: zwolle
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lukk Bekijk bericht
Reservekopie van je iPhone 3 op je iPhone 4 zetten (als je berhaupt ooit een reservekopie hebt aangemaakt )
Het is ondertussen gelukt!!!
En ja z blond was ik ook weer niet haha, had een reset Skopje gemaakt.
  #4  
Oud 29 May 2011, 23:30
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wittemuis Bekijk bericht
reset Skopje
Huh?

Toevallig op je iPhone ingetikt en door die vervelende auto-correctie "verbeterd"?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 29 May 2011, 23:35
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Locatie: zwolle
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Huh?

Toevallig op je iPhone ingetikt en door die vervelende auto-correctie "verbeterd"?
Nou komt het helemaal slim over haha. Idd via de iPhone, moest reserve kopie zijn
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:30.