Erase all media

Erase all media discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vraagje: als je een reset uitvoert: General > Reset > Erase All Content and Settings Geeft dit dan problemen met je iPhone software als die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 March 2008, 17:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 19
Standaard Erase all media

Vraagje:

als je een reset uitvoert: General > Reset > Erase All Content and Settings

Geeft dit dan problemen met je iPhone software als die gejailbreaked is? Ik zit op jailbreaked 1.1.4 en wil alle media wissen (zodat hopelijk die 800+ mb aan "andere" ook weg is" maar heb schrik dat ik dan opnieuw moet jailbraken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 March 2008, 17:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 19
Standaard

ondertussen is "andere" al naar +1 gig gegaan!! dit gaat niet goed :░(

EDIT!

Ik heb wat ontdekt! Mijn foto's zijn ongeveer een 400 mb. Twee maal heeft itunes tijdens het synchen mijn foto's zonder boe of ba weggesmeten en kreeg ik onder "andere" 400 mb bij. Dit is nu al twee keer gebeurd en telkens groeit "andere" en verdwijnen mijn foto's van mijn ipod!

Ik denk dat dit het probleem is. iemand een idee?

EDIT 2:

Ik heb het ondertussen al kunnen oplossen.

Als nog iemand dat vervelende probleem heeft van buitensporig grote "andere' onder itunes: blijkbaar syncht itunes je foto's eerst daaronder om ze dan daarna onder "foto's" te zetten. Aangezien Itunes onder Vista in het algemeen nogal buggy is kan hier soms wat fout lopen waardoor de foto's onder "andere" blijven staan.

Oplossing; even alles afvinken zodat itunes alles wist, vervolgens in itunes alles weer aanvinken, synchen en "andere" is weg :░)

Laatst gewijzigd door DeGVR; 13 March 2008 om 18:50.
  #3  
Oud 4 April 2008, 22:46
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Citaat:
als je een reset uitvoert: General > Reset > Erase All Content and Settings

Geeft dit dan problemen met je iPhone software als die gejailbreaked is? Ik zit op jailbreaked 1.1.4 en wil alle media wissen (zodat hopelijk die 800+ mb aan "andere" ook weg is" maar heb schrik dat ik dan opnieuw moet jailbraken.
Toch zou ik hier nog een antwoord over lezen?
  #4  
Oud 4 April 2008, 23:28
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Sorry dat ik hierover bezig ben in twee topics maar het is nogal dringend.
Als ik op die manier alles wis, moet ik dan opnieuw jailbreaken enzo?
Zijn mijn apps dan weg?
Is dat veilig of doe ik dat best niet?
Ik lees overal verschillende dingen hierover, maar ik wil een verduidelijkend antwoord krijgen op dit forum.

edit: ben ervoor gegaan
Ik laat wel iets weten..

re-edit: damn, ik haat die spanning, ik dacht dat het nooit zou lukken, maar het is gelukt
Alle apps staan er nog (niet in dezelfde volgorde), maar al wat ik weg wou is nu weg.
Jammergenoeg staan mijn apps niet meer bij 'uninstall' in installer..
Is de enigste uitweg daarvoor dan restoren?

Laatst gewijzigd door topke; 4 April 2008 om 23:51.
  #5  
Oud 14 April 2008, 15:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 5
Standaard

Hey topke, heb je nu General > Reset > Erase All Content and Settings gedaan? Wil het ook doen maar wil geen gelocked iPhone hebben. Heb ook een 1.1.4 Ik zat in Cydia, was niks aant downloaden of veranderen, maar plots hing men Iphone vast, ik ressette hem door aan/uit toest lang ingedrukt te houden. Nu ik terug naar Cydia wil, opent die dat heel even en gaat dan automatisch naar het begin scherm.
  #6  
Oud 14 April 2008, 16:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

als je die erase all content doet gaan je contacts sms en maedia weg, NIET je UNLOCK
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #7  
Oud 14 April 2008, 17:57
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Hij is niet opnieuw locked, maar voor je dat doet verwijder je toch best alle apps uit installer, ze zijn erna nog geinstalleerd, maar staan niet bij uninstall in installer..
Grtz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Erase all contents and settings Golfje Jailbreak 0 6 July 2010 09:40
Herstelmodus na Erase all Content and Settings Nick16gb Archief 1 11 January 2010 20:55
Erase All Content and Settings wimster Archief 5 26 April 2009 20:57
Na 'erase all content en settings' geen youtube via Wi-Fi maarten77 Archief 2 6 March 2009 10:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:19.