sms in hoofdmenu

sms in hoofdmenu discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb een vraagje aan iedereen Als je een sms binnenkrijgt op je iPhone , zie je direct het bericht op je telefoon... Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 March 2008, 12:52
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 2
Standaard sms in hoofdmenu

Hoi,

Ik heb een vraagje aan iedereen

Als je een sms binnenkrijgt op je iPhone, zie je direct het bericht op je telefoon...
Ik vind behoorlijk irritant!
Weet iemand of je dit uit kan schakelen, zodat je gewoon een 1 ziet op je sms icoontje?

Grtz!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 March 2008, 13:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

hier nog 1 .. wie weet een oplossing??
  #3  
Oud 16 March 2008, 13:21
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

kijk eens bij settings/general/pascode/smsfullscreen
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #4  
Oud 16 March 2008, 13:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
kijk eens bij settings/general/pascode/smsfullscreen
ik heb versie 1.1.2 en nederlandse taal instellingen.
nu zie ik geen 'passcode' bij algemeen. Cijferslot wel, dat lijkt er dan op maar dan moet ik een nummer invoeren. Verder geen idee wat of waar pascode is/staat.

enig idee?
  #5  
Oud 16 March 2008, 13:26
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaimiefanatic Bekijk bericht
ik heb versie 1.1.2 en nederlandse taal instellingen.
nu zie ik geen 'passcode' bij algemeen. Cijferslot wel, dat lijkt er dan op maar dan moet ik een nummer invoeren. Verder geen idee wat of waar pascode is/staat.

enig idee?
bij cijferslot dan, waarmee je pascode op je iPhone zet en daarbij in da menu staat die optie, was maar een tipje als je er blij mee bent.
  #6  
Oud 16 March 2008, 13:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
bij cijferslot dan, waarmee je pascode op je iPhone zet en daarbij in da menu staat die optie, was maar een tipje als je er blij mee bent.
nu ik het begrijp ben ik er super blij mee
in het nederlands staat er "toon deel van sms" aan / uit.. nu dus uit
  #7  
Oud 16 March 2008, 20:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: limburg belgiŽ
Berichten: 108
Standaard

Is er ook een manier om dit uit te schakelen zonder die pascode aan te hoeven zetten? Nu moet je namelijk telkens die code ingeven om in je iPhone te kunnen...
  #8  
Oud 16 March 2008, 20:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik heb dat menu eruit gehaald, en dit menu werkt niet zonder dat de pascode opstaat, raar genoeg. k heb dat al uitgetest.
  #9  
Oud 26 March 2008, 08:06
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 2
Standaard

Aha, ok....idd jammer dat je telkens met die code zit te klooien...
Zo is het nog niet echt privacy haha..

Hopelijk in de 2.0 versie opgelost..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Krijg de heletijd het sms bericht geluid terwijl ik geen sms ontvang jaapdeknaap iPhone algemeen 2 16 March 2010 11:31
Werkt free texting sms? Is sms dus gratis? erikroeier iPhone Apps 5 18 May 2009 19:50
springt terug naar hoofdmenu robbiek Archief 1 12 November 2007 20:38
scrollend hoofdmenu frodo iPhone algemeen 2 5 October 2007 22:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:22.