iphone3g zit vast bij redsnow uploading ramdisk

iphone3g zit vast bij redsnow uploading ramdisk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) beste, ik ben een leek in het iphone gebeuren, ik heb 2 iphones verkregen een 2g en een 3g, beide zitten ze met het zelfde ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2011, 09:21
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard kan firmware niet terug vinden!

beste,
ik ben een leek in het iphone gebeuren, ik heb 2 iphones verkregen een 2g en een 3g, beide zitten ze met het zelfde probleem, nu ben ik al heel wat aan het googlene geweest en tot hier toe nog geen werkende oplossing gevonden, ik met beide iphone's enkel een emercency call doen, als ik deze probeer te restoren via itunes, gaat alles maar krijg steeds het zelfde probleem te zien op de iphone. bij itunes geeft hij aan, de iphone die u probeert te activeren heeft geen simkaart, terwijl er wel een werkende inzit.
Nu ook als ik de iphone gewoon aansluit via itunes, kan ik niet zien welke versie deze heeft ....
dus daar zit het probleem denkelijk.
ik heb het forum hier ook al afgezocht maar ook nog niet de echte oplossing tegengekomen,
itunes zegt wel dat beide iphones de laatste software hebben.

Is er iemand die me kan helpen aub? want ik ga er toch vanuit dat deze terug werkend te krijgen zijn....of niet?

alvast bedankt voor julie hulp!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 July 2011, 10:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 69
Standaard

Het lijkt dat de iPhone een simlock heeft. Waar komen de iphones vandaan?
  #3  
Oud 27 July 2011, 11:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

Goh, waar de iphones vandaan komen, ik heb deze overgenomen van een goede vriend van me, ze hebben een aantal maanden goed gewerkt, nu denk ik daoor een of andere update dat deze in deze lock gekokomen zijn.
Heb al tal van zaken geprobeerd, maar ben er een leek in, heb het prog redsnow maar als ik een ispw file dl vind het prog deze neit terug, mss niet de juiste kombinatie...heb er echt geen idee van, vandaar ik op dit forum terecht ben gekomen en hoop ik op een oplossing...
thx
  #4  
Oud 27 July 2011, 12:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 69
Standaard

Ik denk dat hij de iphones uit amerika komen. Dat ze een at&t lock hebben. Toen je de iphones kreeg waren ze gejailbroken? Anders moet je Unlocken met ultrasnow nadat je erin bent gekomen met een AT&T kaartje. Maar dit is voor mij onbekend hoe dit moet. andere kunnen je daar vast beter bij helpen.
  #5  
Oud 27 July 2011, 16:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

hallo,
ik heb de iPhone reeds gebruikt hier in belgie met proximus en telenet, werkte perfect tot een update....
dus restore geprobeerd ik geraak niet in de tel....
  #6  
Oud 27 July 2011, 16:47
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Probeer de telefoons te hacktiveren met redsn0w. Met de 2G moet dat zeker lukken. Over de 3G ben ik niet zeker.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #7  
Oud 28 July 2011, 08:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

k heb via redsnow de 2g in orde gekregen terug, was wel even wat zoekwerk...
nu de 3g heb ik ondertussen ook met redsnow aan de praat gekregen enkel heb ik daar het probleem nog dat hij geen sim kaart vind....we blijven proberen en zoeken.
Al bedankt voor de hulp!!
  #8  
Oud 28 July 2011, 13:27
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

Lap, iPhone 3g is dood denk ik
via redsnow de verkeerde versie denkelijk, iphone wil niet rebooten...
wat nu? is dit nog op een of andere manier te herstellen??

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 juli 2011 om 13:42 ----------

slot

mag op
  #9  
Oud 28 July 2011, 13:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard iphone 3g fout 209

wie kan me helpen, mijn iPhone 3g geeft na herstel in itunes het volgende

deze kan niet hersteld worden door foet 209....

help aub?
thx
  #10  
Oud 28 July 2011, 13:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Zet je iPhone in DFU en herstel nogmaals.

Zou je trouwens je profiel kunnen aanpassen zodat we duidelijk kunnen zien welke firmware je hebt?
  #11  
Oud 28 July 2011, 14:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

hallo,iPhone is hersteld
thx
nu kan ik enkel terug emercency call doen
wat betrefd firmware geen idee dewelke het is, gisteren werkte hij nog na jaibreak en had ik denkeleijk 4.2.1 als dit zou kloppen he
dus nu terug op zoek naar een werkende match met redsnow en een restore, geen enkel idee dewelke ik moet nemen.
weet jij dit toevallig?
thx

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 juli 2011 om 15:06 ----------

wat doe ik nu toch fout???
bij redsnow loop alles goed, tot uploading ramdisk, daar blijft hij dan telkens vast zitten....iemand een oplossing?
  #12  
Oud 28 July 2011, 17:56
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard iphone3g zit vast bij redsnow uploading ramdisk

de iPhone heeft reeds een jailbreak gehad, wel nog zonder werking van de simkaart
nu heb ik restore terug uitgevoerd in itunes
wil terug een jailbreak uitvoeren met redsnow alles loopt goed tot uploading ramdisk, daar blijft hij hangen op enkel blauwe blokjes....al enkele pogingen ondernomen maar telkes het zelfde probleem...
iemand een oplossing?
thx
  #13  
Oud 28 July 2011, 18:03
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Aangezien al je topics over hetzelfde probleem gaan heb ik ze maar even samengevoegd
  #14  
Oud 28 July 2011, 18:14
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

thx, en iemand een oplossing?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 juli 2011 om 19:04 ----------

ok, terug gelukt, is terug zo goed als in orde....enkel zit ik nu al een hele tijd te proberen om de simkaart in orde te krijgen, hij vind deze namelijk niet, heb ultrasnow ook reeds geinstalleerd, wat kan ik nog doen?
Ik gebruikt een belgische telenet kaart...
  #15  
Oud 1 August 2011, 13:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 62
Standaard

Ik vrees dat je de iPad baseband moet gaan installeren. Dit kan je doen via Redsn0w of sn0wbreeze. Hierna kan je je telefoon unlocken d.m.v Ultrasn0w.

Wanneer je de iPad Baseband installeert verlies je wel je GPS functie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Blijft hangen op uploading ramdisk gufra Jailbreak 3 31 January 2011 12:46
3Gs zit vast bij update graag hulp? jorgen iPhone algemeen 4 31 July 2010 18:30
Iphone zit vast bij contacten Pantysniffer Archief 5 1 June 2009 21:14
Simkaart zit vast!! Haagze sf2 iPhone algemeen 11 28 April 2008 00:14
Iphone zit vast? Essential Archief 5 9 January 2008 20:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:12.