[3G] geheugen: maximale belasting

[3G] geheugen: maximale belasting discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, sinds kort heb ik de app System Max in gebruik. Ik zie nu iets wat ik al langer dacht: het geheugen is bijna volledig ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 August 2011, 12:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 25
Send a message via twitter to marcel_k
Standaard [3G] geheugen: maximale belasting

hallo,

sinds kort heb ik de app System Max in gebruik. Ik zie nu iets wat ik al langer dacht: het geheugen is bijna volledig in gebruik.
Mijn vraag aan jullie: is dat wel goed? en hebben jullie tips en trucs (ik heb geen jailbreak) om daar iets aan te doen?

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 August 2011, 14:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 69
Standaard

Verwijder alles uit de achterground en start je telefoon opnieuw op.
  #3  
Oud 25 August 2011, 15:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 25
Send a message via twitter to marcel_k
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johanneslol1 Bekijk bericht
Verwijder alles uit de achterground en start je telefoon opnieuw op.
bedankt voor het meedenken.
even een hele stomme vraag: het is 'maar' een 3G, die niet kan multitasken.
Hoe kan ik dan dingen uit de achtergrond verwijderen? ik zou zeggen dat ie er niet zijn bij een 3G.
wat denk jij?
  #4  
Oud 25 August 2011, 16:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 69
Standaard

Ah ik dacht 3GS. Je kunt proberen je iPhone te herstarten door een hard reset te doen . Verder kun je met dezelfde app alle open processen zien Miss wordt je hier wat wijzer van !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Films omzetten, welke maximale kwaliteit Ochiba iPad algemeen 10 22 August 2010 18:35
Belasting ruudvroon Archief 4 14 November 2007 20:51
Maximale berichtlengte bootster Archief 8 4 November 2007 11:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:15.