iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Hoe het headphone volume verhogen? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/9906-headphone-volume-verhogen.html)

desmodus 23-03-08 22:35

Hoe het headphone volume verhogen?
 
Weet iemand hier hoe het volume van de headphones te kunnen verhogen? Met mijn iPod had ik hetzelfde probleem... podcasts en films zijn niet meer te horen met veel achtergrond geluid. Sowieso de eerste 2 centimeter van de volume-bar heeft totaal geen zin bij de iPhone, deze hoor je alleen als het dood en doodstil is.
Voor mijn iPod heb ik ooit de ER6i doppen gekocht, en deze loste het op. Maar om nu weer 150 euro te lappen voor de HF2 omdat de iPhone een brakke stereopoort heeft heb ik ook geen zin in.
Dus ik vroeg me af of er ergens een hack is die werkt?

Thanks!

apoZ 23-03-08 23:53

Ben je doof ?? Als ik de ipod vollenbak zet, ben ik doof!!
Als het enkel bij filmpjes is, probeer dan eens bij de conversie een hoger volume in te stellen (bij PSP kon je dat zo tot 400% opkrikken en dan pas was het luid genoeg)

desmodus 24-03-08 08:25

Ben je dyslectisch? Ik schrijf toch heel duidelijk:
Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door desmodus (Bericht 86436)
.. podcasts en films zijn niet meer te horen met veel achtergrond geluid. Sowieso de eerste 2 centimeter van de volume-bar heeft totaal geen zin bij de iPhone, deze hoor je alleen als het dood en doodstil is.

Dat de PSP dit probleem had had ik ook problemen mee, ook een reden voor de ER6i. Maar aan podcasts valt vrij weinig volume op te schroeven, als je door een drukke straat fiets moet je bij sommige podcasts de apple-earbuds bijna door je hoofd drukken wil je nog iets kunnen verstaan.
Dus vandaar mijn vraag of het volume-out op te krikken valt.

truckdiver 24-03-08 09:32

probeer deze eens
iClarified - iPhone - How to Increase the Volume of Your 1.1.4 iPhone


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:13.