iPod Touch 4G scherm zit los

iPod Touch 4G scherm zit los discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Tot mijn verbazing toen ik mijn iPod touch 4G weer na een lange tijd gebruikte doet het onderste gedeelte van mijn touchscreen het niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 September 2011, 20:20
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Angry iPod Touch 4G scherm zit los

Hallo,

Tot mijn verbazing toen ik mijn iPod touch 4G weer na een lange tijd gebruikte doet het onderste gedeelte van mijn touchscreen het niet meer. Het scherm blijkt onder ook een beetje los te zitten. Als ik eronder op druk doet een gedeelte van het onderste gedeelte van het touchscreen het wel, maar het unlocken krijg ik met geen mogelijkheid. (Het bovenste gedeelte doet het wel en zit ook niet los) Ik heb hier geen garantie meer op zitten, omdat het scherm al een keer kapot is gegaan en iemand anders heeft er een nieuwe ingezet. Heeft diegene het dan niet juist gedaan ? Wat zou ik kunnen doen ?

mvg Wynand
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2011, 20:41
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2011
Berichten: 26
Standaard

Je hebt ook geen garantie meer van het bedrijf dat er een nieuw scherm op heeft gezet? Ik zou hier in iedergeval naar toe gaan met je klacht .
  #3  
Oud 21 September 2011, 20:49
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Standaard

Nee volgens mij is dat net afgelopen -.-, zou het misschien kunnen zijn dat ze het niet goed hebben vast geplakt ofzo ? Heb er niet zoveel verstand van intern...
  #4  
Oud 21 September 2011, 21:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2011
Berichten: 71
Standaard

Ik denk toch echt dat er een nieuw scherm in moet(again).
  #5  
Oud 21 September 2011, 22:04
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Standaard

Het kan niet zeg maar dat hij niet goed vast is gemaakt ofzo ? Want als ik er op druk doet een gedeelte het weer wel....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mijn ipod touch zit zonder Wi-Fi verbinding ipep Wi-Fi 1 30 August 2011 23:22
Scherm iPad 2 zit los. Vortec iPad algemeen 2 17 August 2011 19:42
Scherm zit boven los ChristianS iPhone algemeen 5 1 December 2010 21:41
scherm zit los risb1 iPhone algemeen 2 6 June 2010 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:40.