Acces Point

Acces Point discussie in Koopinformatie Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Kerst staat weer voor de deur, en ik wil waarschijnlijk een iPod Touch 8GB, maar wij hebben thuis geen draadloos internet, dus nou heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 December 2009, 19:47
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard Acces Point

Kerst staat weer voor de deur, en ik wil waarschijnlijk een iPod Touch 8GB, maar wij hebben thuis geen draadloos internet, dus nou heb ik ergens gelezen dat je dan voor een paar 10tjes een access point kan kopen en dat je dan wel draadloos kan interntetten op de Touch. Als ik deze dan aansluit zijn de pc's hier thuis dan nog wel gewoon via de kabel?

Apple MC086NF/A-Kadoshop Ik kwam deze tegen, is dit een 3G of wat?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 December 2009, 20:53
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Ja, je zou een soort van Wi-Fi box kunnen kopen ofzo.
Die iPod is een 2G, 3G zijn alleen de 32 en 64GB
__________________
iPhone 3GS 16GB BLACK
  #3  
Oud 6 December 2009, 20:58
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Yep , heb toen hetzelfde gedaan voor mijn psp en die sloot je gewoon aan op de computer.
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #4  
Oud 6 December 2009, 21:47
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

En wat is dan eigelijk het verschil tussen de 2g en de 3g?

En die access point, aan welke prijs moet ik dan denken als ik een beetje een goede wil (of zit er geen verschil in kwaliteit??)
En kan ik hem zo aansluiten, dus dat er niet van dat geplaar met installeren enzo bij komt kijken? Of kan iemand mij een beetje uitleggen hoe dat allemaal werkt?

Sorry ben nogal een groentje op dit gebied.
  #5  
Oud 7 December 2009, 15:17
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

3G is 50% sneller dan dan 2G, en de 3G heeft ook Voice Control, is trouwens ook gewoon op de Apple site te vinden

Ik raad deze acces point aan, maar €27,- en werkt toppie
  #6  
Oud 7 December 2009, 17:55
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Oh bedankt, ik ga toch voor de 2g omdat het mijn eerste is en ik dus niet zo heel veel eisen heb, daarnaast is het budget nou eenmaal niet hoger. En die acces point, is dat gemakkelijk aan te sluiten? En als ik hem dan aangesloten heb, zijn de pc's dan nog wel via de internetkabel?
  #7  
Oud 7 December 2009, 18:20
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorisovich Bekijk bericht
Oh bedankt, ik ga toch voor de 2g omdat het mijn eerste is en ik dus niet zo heel veel eisen heb, daarnaast is het budget nou eenmaal niet hoger. En die acces point, is dat gemakkelijk aan te sluiten? En als ik hem dan aangesloten heb, zijn de pc's dan nog wel via de internetkabel?
Jep, zie Wikipedia voor meer info
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #8  
Oud 7 December 2009, 18:41
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorisovich Bekijk bericht
Ja ik kan niet zo goed engels... Maar aan welke kabel moet ik die dan doen, en de internet kabels die nu in de pc's zitten die kunnen gewoon erin blijven?
// Topictitel overigens aangepast voor de duidelijkheid

Het wijst zichzelf uit (bovendien krijg je er ook een handleiding bij, dus daar hoef je niet bang voor te zijn). Dit is de handleiding die hoort bij de Acces Point die je aangeraden werd door Nielspod. Wel in het Engels (kon geen Nederlandse vinden, maar wellicht dat je wat aan de plaatjes hebt ).

Laatst gewijzigd door De Generaal; 7 December 2009 om 18:43.
  #9  
Oud 7 December 2009, 18:43
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Ja bedankt, maar ik heb nu nog steeds geen antwoord op mijn vraag of dat de andere pc's hier in huis dan nog wel gewoon via de kabel zijn?
  #10  
Oud 7 December 2009, 20:02
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorisovich Bekijk bericht
Ja bedankt, maar ik heb nu nog steeds geen antwoord op mijn vraag of dat de andere pc's hier in huis dan nog wel gewoon via de kabel zijn?
Kan, hoeft niet, dus moet je wel om denken

Moet jij niet gewoon een router hebben zoiets als een linksys, dan kun je daar 4 pc met kabel op aansluiten en een heleboel draadloos
__________________

  #11  
Oud 7 December 2009, 20:02
Fleetwood's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Locatie: thuis
Berichten: 117
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorisovich Bekijk bericht
Ja bedankt, maar ik heb nu nog steeds geen antwoord op mijn vraag of dat de andere pc's hier in huis dan nog wel gewoon via de kabel zijn?
het accespoint sluit je aan op je router (als je die hebt natuurlijk),
de andere computers hoef je niet aan te zitten.
die blijven gewoon zo via het kabeltje.

misschien even kijken of je die hebt?
  #12  
Oud 7 December 2009, 21:49
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Ja ik heb het even aan mijn broer gevraagd, die heeft daar meer verstand van. En wij hebben dus een router, maar wel met Planet. En volgens hem heb je daarmee geen toegang tot de router, is dit zo? Of heb je helemaal geen toegang tot de router nodig?
  #13  
Oud 7 December 2009, 22:44
Fleetwood's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Locatie: thuis
Berichten: 117
Standaard

nee heb je niet nodig,
dan sluit je de accespoint op je router aan,
dit doe je met een netwerkkabeltje die er vast wel bij zit.
denk wel aan de beveiliging van je draadloze netwerk.
anders kan iedereen in je straat meeliften.
  #14  
Oud 11 December 2009, 21:42
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Nog een vraagje over die access point... Die ene die nielspod mij aanraadde is €27 maar daar komt nog €15 verzendkosten bij. Maar als ik een beetje op internet rondkijk zie ik ze pas vanaf €60 ofzo. zijn ze echt zo duur of hoe zit het eigelijk?
  #15  
Oud 11 December 2009, 23:56
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

http://www.kieskeurig.nl/draadloos_a...99793/#prijzen

Hier alle verkooppunten van dat ding, ik heb hem een aantal dagen geleden zelf gehaald bij de Alternate en hij werkt perfect.

Laatst gewijzigd door nielspod; 11 December 2009 om 23:59.
  #16  
Oud 12 December 2009, 00:19
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Komplett.nl - TP-LINK TL-WA501G Access Point, 54Mbps

Zou die ook goed zijn, met verzendkosten is die van Alternate me eigelijk iets te duur...
  #17  
Oud 12 December 2009, 14:24
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

wat is duur , als het goed werkt dan is het zijn geld waard .
  #18  
Oud 12 December 2009, 16:31
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Ja dat klopt, maar het is eigelijk een beetje buiten het budget...

Dus mijn vraag: is deze van komplett ook goed want dat valt net binnen budget.
http://www.komplett.nl/k/ki.aspx?sku...1-0442A4334C59

Laatst gewijzigd door jorisovich; 12 December 2009 om 17:19.
  #19  
Oud 15 December 2009, 21:41
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik heb even met een computerzaak hier uit de buurt gemaild, en volgens hem kan je een access point niet aan je bestaande router aansluiten, maar moet je hem vervangen... Is dit zo, of kan je hem wel aan je bestaande router aansluiten?
  #20  
Oud 15 December 2009, 21:48
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Joris, is het misschien niet gewoon slimmer om zelf langs die computerzaak te gaan en alles aan hun te vragen ? Zij weten hier natuurlijk veel vanaf en kunnen je ook beter adviseren, imo..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Point en click games dongilles iPhone Games 4 28 October 2010 21:56
iPhone als Access Point? apache4u Archief 2 8 February 2010 19:39
Remote Acces Request melding AssyriskaFF Jailbreak apps en thema's 9 1 July 2009 22:12
Cisco clean acces probleem?! r0nny16 T-Mobile 0 2 March 2009 10:47
ssh acces denied Rietish iPhone algemeen 15 12 August 2008 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:54.