iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Simlockvrije iPhone? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/51960-simlockvrije-iphone.html)

bazza002 13-01-10 19:58

Simlockvrije iPhone?
 
Beste allemaal,

Ik twijfel of ik deze zomer, als het abonnement van mijn huidige telefoon is afgelopen, of ik dan een iPhone zou kopen. Ik ben tegen twee dingen aangelopen, waar ik geen antwoord op heb kunnen vinden en ik hoop dat jullie daar mee zouden kunnen helpen.

- Is het mogelijk om een simlockvrije iPhone te kopen (2de hands zeer waarschijnlijk) en dan daar een abonnement van Ben op aan te sluiten?

- Kan ik zomaar dit zakelijke abonnement van T-Mobile afsluiten of gaat dan niet zomaar? Dit abonnement, de meest linkse: Met de speciale iPhone 3GS-abonnementen optimaal gebruikmaken van je iPhone - T-Mobile

OOOH 19-01-10 15:35

1. het is mogelijk om een simlockvrije iPhone te kopen, uit bijvoorbeeld belgie. Je kan ook een gelockte kopen en dan zelf jailbreaken en unlocken, dat is nu ongeveer 5 min werk.

2. Volgens mij kan je niet zomaar een zakelijk abonement afsluiten maar dat weet ik niet zeker

Jazzamataz 19-01-10 15:40

Voor zakelijk heb je een inschrijving van de KvK nodig om te overleggen aan de provider.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:47.