iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Studentmobiel of PhoneHouse? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/66302-studentmobiel-phonehouse.html)

andreetJJ 31-07-10 19:20

Studentmobiel of PhoneHouse?
 
Ik ben van plan een iPhone 4 te gaan bestellen op een van de in onderwerp gegeven sites. Het gaat hier om een iPhone 4, 16 GB met een relax 45 inclusief Web 'n Walk PLUS. Bij beide betaal ik 37,95(45 relax)+4,95(Plus internet). Nu zit ik nog bij Hi (contract verloopt 6 okt.) & wil dus met nummerbehoud overgaan (betaal ik dan aansluitkosten?) Ik ben van plan om bij beide sites geen verzekering af te sluiten en naderhand apart een verzekering in de T-Mobile shop te halen/nemen (ProAssist) Welke site raden jullie mij aan om mijn iPhone te bestellen? Ik vraag me namelijk af of de sites bepaalde rechten hebben. Ik heb namelijk een beetje het idee dat Studentmobiel heel simpel gewoon via T-Mobile allemaal gaat & het alleen goedkoper doorverkoopt etc. (dat trekt me meer aan) & dat ik PhoneHouse echt als "aparte" winkel moet zien?

Bedankt voor de hulp!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:12.