iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Kosten onderzoek tbv reparatie iphone 4 (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/91194-kosten-onderzoek-tbv-reparatie-iphone-4-a.html)

brewer 17-05-11 17:54

Kosten onderzoek tbv reparatie iphone 4
 
Hallo, Ik heb een iPhone 4 via t-mobile, deze is gevallen en werkt nu niet goed meer.
Een vriend van mij heeft hem per ongeluk laten vallen en heeft dit gemeld bij de verzekering.
Om hem te kunnen laten repareren en dat van de verzekering terug te krijgen heeft hij een prijsopgave van de reparatiekosten nodig. Hiervoor moet de telefoon worden onderzocht en moet ik hem naar t-mobile opsturen of bij de winkel inleveren neem ik aan.

Wat zijn de kosten voor het onderzoek, mocht ik hem toch niet laten repareren door t-mobile?

Ik van iedereen dat het via t-mobile altijd lang duurt en het niet altijd even smooth gaat. Zijn er nog andere manieren waarop ik een prijsopgave kan krijgen?

Het probleem met mijn iPhone is op zich niet heel groot denk ik. Het scherm werkt soms niet. De schermverlichting werkt wel, maar het scherm zelf blijft zwart. Wanneer ik mijn telefoon schud of het scherm indruk werkt hij wel een korte of langere periode (uren). Ik denk dat er binnenin mijn telefoon is los is geraakt door de val.
Ik zou dit ook gewoon door een andere reparateur (onofficiële) laten maken voor weinig en dit is dan met een paar dagen klaar. Ik heb geen idee hoe duur dat is, maar ik denk dat het niet meer is als €100,-

Heeft iemand tips/opmerkingen/antwoorden?

iphoneherstellen 19-10-11 00:32

U kunt de iPhone laten repareren voor 119 euro in de Bollenstreek Zuid-Holland. Is binnen 60 min geregeld!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:57.