iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   van de iPhone SE naar de iPhone 8 (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/187216-de-iphone-se-naar-de-iphone-8-a.html)

kris251069 01-10-19 18:13

van de iPhone SE naar de iPhone 8
 
Mijn buitenlandse echtgenote heeft op dit moment een iPhone SE 64 GB. Zij wil graag een nieuwe iPhone maar heeft een beperkt budget. Zij gaat binnen enkele weken op familiebezoek naar haar land van herkomst en kan daar de oude iPhone SE verkopen en daardoor nog een aardig bedrag recupereren. We denken als (budget)opvolger van de iPhone aan de iPhone 8 128 GB. Niet het nieuwste van het nieuwste maar naar mijn mening nog steeds een degelijk toestel als je naar de specificaties kijkt. En aangezien Apple de iPhone 8 nog officieel verkoopt kan je er toch wel zeker van zijn dat de iPhone 8 nog jaren ondersteund zal worden. Ik weet dat de iPhone 11 er leuker uitziet en veel betere specificaties heeft maar dan spreken we toch over een heel ander budget, meerdere honderden euro’s meer. En het feit dat ze van de iPhone SE komt maakt, denk ik, dat een nieuwe iPhone 8 een waardige update is. Graag jullie mening aub. Is de iPhone 8 nog steeds een goede (budget)iPhone of vinden jullie de 8 totaal gedateerd?

peerenbooms 03-10-19 20:13

https://www.gadgetsnow.com/compare-m...pple-iPhone-SE

En trek je conclusie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:51.