iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Rest Europa (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/)
-   -   Engeland zonder kosten (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/29117-engeland-zonder-kosten.html)

hanzana 25-01-09 15:32

Engeland zonder kosten
 
Listas,

Mijn vrouw wil naar Engeland. Wij willen de kosten uiteraard beperken. Haar verblijfplaats heeft Wi-Fi maar hoe vertel ik de iPhone (1G, jailbreak) dat ie geen data ophaald. Ze moet wel kunnen bellen naar huis. Ik heb edge al uitgezet, maar ik kan nog steeds internet pagina's laden en alle webgerelateerde apps doen dat ook nog. Data-roaming uit heeft met bellen te maken niet?
Graag wat snelle tips en is er verschil met mijn iPhone 3G. Origineel via t-mobile maar wel gejailbreaked

Alvast bedankt

yingie 25-01-09 16:24

je zet gewoon data roaming uit, want daarmee pakt de iPhone automatisch de lokale provider met alle kosten vandien. Wi-Fi kan gewoon aanblijven.

robbedoesje 26-01-09 06:52

Wat ook wel wil helpen is om gewoon een foutieve username en password in te voeren in settings. Op het moment dat hij dan verbinding probeerd te maken dan lukt het niet omdat de gegevens niet kloppen. Toen ik nog geen data-abo had op mijn iPhone 1gen toen probeerde hij ook telkens gprs verbinding te krijgen, ondanks dat data-roaming uit stond en de optie edge uitgezet was in Bossprefs.

Wellicht werk dit wel voor je.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:51.