Engeland zonder kosten

Engeland zonder kosten discussie in Koopinformatie Rest Europa forum; ( verdwijnt na registratie ) Listas, Mijn vrouw wil naar Engeland. Wij willen de kosten uiteraard beperken. Haar verblijfplaats heeft Wifi maar hoe vertel ik de iPhone (1G, jailbreak) dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie Rest Europa
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2009, 16:32
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard Engeland zonder kosten

Listas,

Mijn vrouw wil naar Engeland. Wij willen de kosten uiteraard beperken. Haar verblijfplaats heeft Wi-Fi maar hoe vertel ik de iPhone (1G, jailbreak) dat ie geen data ophaald. Ze moet wel kunnen bellen naar huis. Ik heb edge al uitgezet, maar ik kan nog steeds internet pagina's laden en alle webgerelateerde apps doen dat ook nog. Data-roaming uit heeft met bellen te maken niet?
Graag wat snelle tips en is er verschil met mijn iPhone 3G. Origineel via t-mobile maar wel gejailbreaked

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 January 2009, 17:24
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

je zet gewoon data roaming uit, want daarmee pakt de iPhone automatisch de lokale provider met alle kosten vandien. Wi-Fi kan gewoon aanblijven.
  #3  
Oud 26 January 2009, 07:52
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 29
Standaard

Wat ook wel wil helpen is om gewoon een foutieve username en password in te voeren in settings. Op het moment dat hij dan verbinding probeerd te maken dan lukt het niet omdat de gegevens niet kloppen. Toen ik nog geen data-abo had op mijn iPhone 1gen toen probeerde hij ook telkens gprs verbinding te krijgen, ondanks dat data-roaming uit stond en de optie edge uitgezet was in Bossprefs.

Wellicht werk dit wel voor je.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPS zonder kosten? laurensnr1 iPhone Navigatie 1 3 December 2010 18:02
GPS in het buitenland zonder kosten Donstil iPhone Navigatie 19 29 October 2010 22:24
Navigatie zonder data kosten webace Archief 1 19 December 2009 20:43
abbonnement zonder kosten opzeggen Inyigo T-Mobile 1 5 July 2009 11:36
Kosten 3G internet (zonder iAbbo) geniux T-Mobile 0 11 August 2008 15:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:46.