//
 
Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Te koop aangeboden
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Aankondigingen in forum : Te koop aangeboden

 
01-01-10 tot 31-12-00
iCulture's schermafbeelding
iCulture iCulture is offline
Administrator
• iOS 17.1
• iPadOS 17.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24.249
Regels voor verkopen

Regels voor het aanbieden van items
Het niet naleven van de regels kan leiden tot sluiting of verwijdering van het topic, dit ter beoordeling van het moderatieteam. Is je topic gesloten of verwijderd, lees dan nogmaals de onderstaande regels door en plaats je aanbieding opnieuw. Opmerkingen kunnen gestuurd worden naar forum@iculture.nl .
 • Let op dat ons Marktplaats-forum een aanbod-forum is. Vragen naar iPhones, iPod touch's, iPads, Apple Watches of Apple TV's of accessoires is niet toegestaan. Verder is het ook niet toegestaan om te ruilen voor geld.
 • Alleen forumleden die langer dan drie maanden lid zijn of meer dan 50 berichten hebben geplaatst kunnen verkoopadvertenties plaatsen.

Wil je iets te koop aanbieden?
 1. Alleen particuliere verkoop van iDevices (iPhone, iPod touch, iPad, Apple Watch of Apple TV) en aanverwante hardware is toegestaan. Verkoop van Software, ook van originele versies, is niet toegestaan vanwege het gemak waarmee meerdere (illegale) kopieën verkregen kunnen worden. Verkoop van coupons of cadeaubonnen is ook niet toegestaan.
 2. De aanbieder moet drie maanden forumlid zijn OF als je korter lid bent - minimaal 50 forumberichten moet hebben geplaatst op het iCulture forum. Reageren mag wél als je een nieuw lid bent en je jezelf eerst hebt geregistreerd op het forum.
 3. Het is niet toegestaan om meer dan 1 (zegge: één) iDevice of meer dan 2 (zegge: twee) accessoires per verkooptopic aan te bieden.
 4. Er geldt een automatische beperking van twee verkooptopics per TKA-subforum per maand. Het is dus niet mogelijk om per maand meer dan twee iDevices van hetzelfde model of vier accessoires aan te bieden. Deze maatregel is ingesteld om ongewenste handel via ons forum tegen te gaan.
 5. Bij vermoedelijke handel in iDevices of accessoires behouden wij ten alle tijden het recht het topic met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande kennisgeving te sluiten en/of te verwijderen.
 6. Gebruik een duidelijke topictitel met een tag ervoor: [Te Koop] als je iets te koop hebt, of [Ruil] als je iets wilt ruilen wat te maken heeft met het iDevice. Zo kunnen mensen makkelijk via de zoekmachine iets vinden.
 7. Plaats bij voorkeur een echte, eigen foto in je bericht.
 8. Plaats altijd een richtprijs als richtlijn wanneer je iets te koop aanbiedt. Topics zonder richtprijs worden onherroepelijk gesloten.
 9. Plaats altijd de locatie(s) waar de objecten kunnen worden opgehaald. Topics zonder duidelijke vermelding van locatie(s) kunnen zonder opgaaf vooraf worden gesloten. Indien de afhaallocatie afwijkt van de locatie in je profiel dien je dit aan te geven. We zullen anders je ingevulde woonplaats beschouwen als afhaallocatie.
 10. Geef altijd genoeg specifieke informatie over het object dat je verkoopt. Hoe oud is het, zitten er beschadigingen op? Bij voorkeur ook een webpagina van het product geven.
 11. Het is niet toegestaan iDevices te verkopen die niet onmiddellijk beschikbaar zijn voor verkoop (met andere woorden: geen voorverkoop)
 12. Je eigen topic omhoog kicken door middel van een extra posting mag best, bijvoorbeeld om een prijsverlaging af te kondigen. Ga niet nodeloos elke dag je post omhoog kicken zonder iets toe te voegen.
 13. Wanneer het object hier of elders verkocht is, meldt dat via de optie 'Rapporteer' , zodat de thread gesloten kan worden. Inactieve threads ouder dan 1 maand worden automatisch gesloten.
 14. Verwijzingen naar Marktplaats-advertenties of andere websites waar je advertentie (ook) staat zijn niet toegestaan en worden meteen verwijderd.
 15. Commerciële uitingen zijn onder geen beding toegestaan. Deze zullen onmiddellijk worden verwijderd en hiervoor zal ook een sanctie worden uitgedeeld.
 16. Het (tegen betaling) aanbieden van unlockservices of andere modificaties aan het iDevice zijn onder geen beding toegestaan. Deze berichten zullen onmiddelijk worden verwijderd en hiervoor zal ook een sanctie worden uitgedeeld
 17. Overtreding van deze regels kan ertoe leiden dat je voor een periode van 2 maanden geen verkooptopics meer kunt plaatsen.
 
15-06-09 tot 31-12-00
iCulture's schermafbeelding
iCulture iCulture is offline
Administrator
• iOS 17.1
• iPadOS 17.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24.249
Verkocht! Wat te doen?

Wanneer het object hier of elders verkocht is, meldt dat svp via de optie 'Rapporteer' . Je vindt deze optie rechtsboven elk bericht. Een moderator zal dan het verkooptopic sluiten. Inactieve verkooptopics ouder dan 1 maand worden automatisch gesloten.

Indien je nalatig bent in het volgen van deze (zeer simpele procedure) zullen we hiervoor een waarschuwing geven. Dit kan er mogelijk toe leiden dat je de toegang tot het verkoopforum tijdelijk ontzegd wordt.

Meld dus altijd dat je iDevice verkocht is via de optie 'Rapporteer' ! Een simpele 'Verkocht, slotje' in de verkoopdiscussie voldoet niet.
__________________
- Mijn naam is Jean-Paul, mijn forumnaam is iCulture
 
01-01-09 tot 31-12-00
iCulture's schermafbeelding
iCulture iCulture is offline
Administrator
• iOS 17.1
• iPadOS 17.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24.249
Reageren in verkooptopics

Wil je in een topic reageren?
 1. Alleen reageren als je serieuze interesse hebt en een serieus bod uit wil brengen. Al het andere is offtopic en kan ter beoordeling van de moderators worden verwijderd en indien nodig, berispt.
 2. Prijs te hoog? Er mag uiteraard in de thread onderhandeld worden over de prijs, maar alléén bij een goed tegenbod en goede argumentatie, in samenhang met punt 1. Reageren via PM of e-mail mag uiteraard altijd.
 3. Overtreding van deze regels kan ertoe leiden dat je voor een periode van 2 maanden niet meer in verkooptopics kunt reageren.
 
01-02-08 tot 31-12-00
iCulture's schermafbeelding
iCulture iCulture is offline
Administrator
• iOS 17.1
• iPadOS 17.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24.249
Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid bij verkoopacties die via dit forum plaatsvinden. Gebruik te allen tijde je gezonde verstand en doe het nodige vooronderzoek voordat je besluit met een aanbieder in zee te gaan, net zoals je dat ook in het dagelijkse leven zou doen.
__________________
- Mijn naam is Jean-Paul, mijn forumnaam is iCulture

 

Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.