iPhone 1.1.1 met telfort.

iPhone 1.1.1 met telfort. discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Ik ga waarschijnlijk maandag of dinsdag een iPhone kopen. Maar daar zit waar schijnlijk firmware versie 1.1.1 op. Nu is mijn vraag of dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 October 2007, 12:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard iPhone 1.1.1 met telfort.

Hallo! Ik ga waarschijnlijk maandag of dinsdag een iPhone kopen. Maar daar zit waar schijnlijk firmware versie 1.1.1 op. Nu is mijn vraag of dat ik mijn iPhone VOLLEDIG werkend kan krijgen met mijn huidige telfort abonnement? Werkt alles dan gewoon?? Ik kan door de bomen het bos niet meer vinden dus vandaar dat ik deze vraag stel! Ik stel jullie hulp op prijs!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2007, 17:18
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 22
Standaard

ja ik vind ook allerlei verhalen over downgrade maar dat de modem dan niet is gedowngrade ...


is het mogelijk om een IPHONE met 1.1.1 volledige te unlocken zodat je youtube , safari, ipod en bel en sms functies hebt ?
  #3  
Oud 20 October 2007, 20:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

ja dat is mijn vraag dus nu!!
  #4  
Oud 20 October 2007, 21:48
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 22
Standaard

huh maar als ik het goed begrijp heb ik momenteel hele maal niks aan een iphone met 1.1.1 ? qua Unlocken enz
  #5  
Oud 20 October 2007, 22:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jur Bekijk bericht
als je op het forum van hackingtosh kijkt : google : dev wiki : wikipedia en dan op het forum klikt kan je bij unlocking een guide vinden voor virgin 1.1.1 iphone unlocken met windows en voor mac kan t makkelijk via independence
Maar voor windows is het nog niet mogelijk, of iig heel moeilijk.

Dat blijkt ook uit de antwoorden op dit forum: weinig tot geen.

Iedereen heeft hier 1.0.2 of een mac + 1.1.1
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 21:02
iPhone 3.0 met T-mobile of Vodafone (of Telfort houden)? LJArnoud T-Mobile 0 6 June 2009 00:07
Beste combi met iPhone: Hi? Kpn? Vodafone? Telfort? jaapbuijs KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 21 16 January 2009 22:12
iPhone 3G met telfort: Ervaringen Dennisf KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 36 1 January 2009 22:23
Iphone 3G met Telfort en Firmware 2.2: Batterijproblemen! ElleniPhone KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 23 November 2008 17:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.