vraag: hoe kan ik men sms woordenboek uitzetten

vraag: hoe kan ik men sms woordenboek uitzetten discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) weet iemand hier hoe ik men sms woordenboek kan uitzetten want deze is heel iritant bij het versturen van een sms...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 May 2008, 18:13
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard vraag: hoe kan ik men sms woordenboek uitzetten

weet iemand hier hoe ik men sms woordenboek kan uitzetten want deze is heel iritant bij het versturen van een sms
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 May 2008, 18:21
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

bedoel je de autocorrectie? die kun je uitzetten door kb of kb2 te installeren in de installer.
Na de installatie ga je naar Settings -> keyboard -> enable autocorection zet je dan op off.
Dit had je makkelijk via de zoekfunctie kunnen vinden..!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 12 July 2008, 01:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 179
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
bedoel je de autocorrectie? die kun je uitzetten door kb of kb2 te installeren in de installer.
Na de installatie ga je naar Settings -> keyboard -> enable autocorection zet je dan op off.
Dit had je makkelijk via de zoekfunctie kunnen vinden..!
En op de iphone 3g zonder installer? :S
  #4  
Oud 12 July 2008, 02:20
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Niet.. Wachten op een jailbreak zodat installer op de 3G kan helaas
  #5  
Oud 12 July 2008, 12:22
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

de woordenboeken verwijderen met een programma zoals iphonebrowser
wel een backup maken van te voren
  #6  
Oud 12 July 2008, 12:31
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

zijn die programma's als iphonebrowser er al voor de 3G?
  #7  
Oud 18 July 2008, 16:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 73
Standaard

Vind dit ook irritant. Ik kan sneller typen zonder autocorrectie dan met.
Eigenlijk zou je dit toch moeten kunnen uitzetten, zonder gepruts
  #8  
Oud 24 July 2008, 09:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 120
Standaard

Om dit te kunnen doen, doe je het volgende:

1) Zorg dat Cydia op je iphone staat (door te jailbreaken)
2) Connecteer via SSH met je iPhone
3) Ga naar System/Library/TextInput
4) Hernoem de map Textinput_XX.bundle naar Textinput_XX.bundle_origineel (waarbij XX de taal is van het toetsenbord dat je gebruikt, bvb en of nl of ...)
5) Herstart de iphone

Om de autocorrectie terug te zetten, hernoem je de map terug.
  #9  
Oud 24 July 2008, 09:46
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Was al voorbij gekomen

https://forum.iculture.nl/f14/i...oplossing.html
  #10  
Oud 24 July 2008, 15:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard

ik was er ook al uit heb via kb gedaan
  #11  
Oud 30 August 2008, 14:22
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Weet iemand waarom KB 1 en KB 2 niet werken bij mij? Heb openSSH ern alles erop!?
Als ik het uitzet en terug ga na sms staat hij automatichs weer aan?
  #12  
Oud 30 August 2008, 14:29
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

iemand? Ook auto punt kan ik niet uitzetten
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Terug van weggeweest! vraag over men nieuwe 3g Bahemath Archief 17 8 June 2009 21:09
Hoe kan ik data netwerk uitzetten matcool Archief 1 19 October 2008 13:00
iphone 3g sms woordenboek blaugrana Archief 2 16 August 2008 20:00
sms woordenboek wimpertjo Archief 2 12 April 2008 20:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:38.