//

hi + iphone

hi + iphone discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) beste, ik heb net een duure rekening gehad van hi blijkbaar heb ik zonder weten 128 mb gedownload via mijn telefoon. Ik denk dat dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-06-08, 16:39
darkvisje darkvisje is offline
• iOS 5.1.1
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 100
Standaard hi + iphone

beste,

ik heb net een duure rekening gehad van hi blijkbaar heb ik zonder weten 128 mb gedownload via mijn telefoon.

Ik denk dat dit door edge komt die automatisch aanschiet kan dit ?
of ben ik mogelijk dupe geworden van rare praktijken of is er een fout gemaakt door hi ?
ik heb geen edge gegevens ingesteld, wel staat er dat ik dus 141 mb heb ontvangen???

Ik vind de rekening mss zelfs zo hoog dat ik mijn iphone nu wel van de doeken kan doen ??

laat het even weten

thnx

Laatst gewijzigd door darkvisje; 29-06-08 om 16:50.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-06-08, 17:27
paskaal paskaal is offline
• iOS 7.1.2
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 24
Standaard

Naar mijn weten betaal je bij Hi alleen per mb, en niet per seconde, maar je kan volgens mij niet zomaar 141mb binnenhalen zonder ergens echt iets gedownload te hebben. Misschien (zoals ik hier al eens gelezen heb) zat je op GPRS terwijl het je bedoeling was iets via Wi-Fi te downloaden.
  #3  
Oud 29-06-08, 17:33
darkvisje darkvisje is offline
• iOS 5.1.1
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 100
Standaard

ja heb net het topic ook gelezen en ben bang dat er bij mij idd het zelfde is gebeurd ben nu dus wel mooi een xxx bedrag kwijt door kpn
  #4  
Oud 29-06-08, 18:45
DynamicDennis's schermafbeelding
DynamicDennis DynamicDennis is offline
• iOS 15.1.1
• iPadOS 15.1
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 164
Standaard

bosstools installeren en edge uitschakelen.
onzingegevens bij Edge gegevens invullen kan ook helpen.

Meerdere malen al op dit forum aan bod gekomen trouwens:

iPhone Forum - alles over de apple iPhone (in Nederland) - Zoeken in forums
__________________
roses are #FF0000, violets are #0000FF
all my base, are belong to you
  #5  
Oud 29-06-08, 19:12
Nikooos's schermafbeelding
Nikooos Nikooos is offline
• iOS 10.0.2
• 10.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

eventjes de zoekfunctie gebruiken inderdaad, maar je hebt de juiste tip inmiddels al gekregen.

Slotje erop dus
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:20.