iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Automatisch in/uitschakelen 3g verbinding? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/15542-automatisch-uitschakelen-3g-verbinding.html)

redfuse 05-07-08 13:57

Automatisch in/uitschakelen 3g verbinding?
 
Hoi allemaal,

Eerste postje van een potentiele iphone 3g koper.
Voor mij is batterijduur heel belangrijk, de batterijduur van de oorspronkelijke iphone leek mij altijd prima (10h / 300h), maar met de 3g verbinding aan is de spreektijd nog maar 5h. Omdat ik persoonlijk niet emails binnen hoef te krijgen de seconde dat ze verstuurd zijn, vroeg ik me af of het niet mogelijk is om een soort timer te zetten op de 3g verbinding, dat ie bv elk kwartier of halfuur checkt of er email is en die erbij zet, een daarna weer uitgaat om batterij te besparen, zodat je niet steeds handmatig de 3g verbinding uit hoeft te zetten. Uiteraard zou het dan helemaal handig zijn als de verbinding dan wel aangaat en -blijft zodra je safari of email opent. Bestaat er zoiets, of denken jullie dat er zoiets kan komen? Of is het te diep in de firmware dat externe developers dit niet kunnen veranderen?

Michael 05-07-08 14:00

Er is nog niet echt iets mogelijk omdat de fw er nog niet echt is.

zwaan 07-07-08 01:46

Het kan iig waarschijnlijk sowieso niet dat het altijd automatisch om de paar minuten je 3g aanzet, email checkt, en 3g weer uit zit. Dit heeft met background processes te maken lijkt mij.

Nikooos 07-07-08 09:23

Zolang we de 3G nog niet in handen hebben, kan er nog niets 'verzonnen' worden over de werking ervan. Tot die tijd gaan dit soort topics gewoon op slot. ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:32.