Source error bij update Cydia, wat nu?

Source error bij update Cydia, wat nu? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik dacht vanavond even Customize te installeren, dus start Cydia op, die roept dat er updates zijn. Prima, dus installeren maar. Hij blijft echter steeds ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-07-08, 19:43
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 51
Standaard Source error bij update Cydia, wat nu?

Ik dacht vanavond even Customize te installeren, dus start Cydia op, die roept dat er updates zijn. Prima, dus installeren maar.
Hij blijft echter steeds hangen met de melding:
Source error
NetDB: aptsaurik.com nodename nor servnameprovided, or not known

Heeft iemand enig idee? Heb heb hem al een paar keer opnieuw opgestart, zowel Cydia als de hele Iphone, maar dat lijkt allemaal niet te werken.

Alvast dank voor iemand's hulp.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-07-08, 19:45
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Gewoon eens rebooten heb ik ergens gelezen.
  #3  
Oud 30-07-08, 19:58
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 51
Standaard

en met rebooten bedoel je Home en Power indrukken tot iphone uitgaat en weer aangaat? Had ik al gedaan, maar werkt niet. Gewoon aan en uitzetten ook niet
  #4  
Oud 30-07-08, 20:04
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Misschien problemen met de server. Is nogal eens gebeurd.Kzou zeggen wacht een poosje en ziet wat er later gebeurd.
  #5  
Oud 30-07-08, 20:11
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Het gaat inderdaad vandaag wat vaak fout met de verbinding in Customize. Maar daarnaast heb ik er vandaag ook gewoon mee kunnen werken. Zal inderdaad wel druk zijn op de servers.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #6  
Oud 30-07-08, 23:06
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 51
Standaard

Probleem is opgelost...... Het bleek weer eens in m'n Wi-Fi verbinding te zitten. Wel in de statusbalk Wi-Fi zichtbaar, maar mooi niet verbinden met internet.....
Dit had ik vorige week ook al, dus router maar weer opnieuw opgestart en nu staat customize te downloaden....
evengoed bedankt voor de tips!
  #7  
Oud 30-07-08, 23:23
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dan kan deze ook maar wer op slot.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na update naar .4.3.2 geeft hij error 1013 wat nu? superzemie Archief 2 27-04-11 18:45
error bij opstarten cydia bjornk Jailbreak apps en thema's 2 22-12-10 20:06
Source Error omehar Jailbreak apps en thema's 11 14-11-08 20:47
Source error in Cydia toon54 Jailbreak apps en thema's 1 28-07-08 14:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:59.