opslag capaciteit = 14,64gb

opslag capaciteit = 14,64gb discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds ik naar de 2.0 software ben gestapt zie ik dat ik op mijn Iphone nog maar een capaciteit heb van 14,64gb. Ik heb ooit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 August 2008, 21:39
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard opslag capaciteit = 14,64gb

Sinds ik naar de 2.0 software ben gestapt zie ik dat ik op mijn Iphone nog maar een capaciteit heb van 14,64gb. Ik heb ooit wel een mbv bosspreff's gegevens overgezet om plaats te maken. Kan ik iets doen om deze ruimte weer beschikbaar te maken? Nog iemand met dit probleem?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 August 2008, 21:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 47
Stuur een bericht via MSN naar kiezel
Standaard

Ik heb een 8 gig iPod en slechts 7,08 gig plaats, maar dat is nu eenmaal normaal met de software die erop staat. Ik vind wel dat als je een 8/16 gig iPod koopt ze daar ook rekening mee moeten houden dat je net dat aantal gigs plaats hebt en dat ze hun software op een appart deeltje van neem nu 2gig plaatsen..
  #3  
Oud 2 August 2008, 21:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

het is geen probleem of fout, het hoort zo
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 2 August 2008, 21:48
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

ok bedankt ben ik terug gerust
  #5  
Oud 4 August 2008, 01:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 47
Stuur een bericht via MSN naar kiezel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iceblue Bekijk bericht
ok bedankt ben ik terug gerust
Ik wil altijd wisselen...
  #6  
Oud 4 August 2008, 01:04
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dat is dan ook opgeklaard.

Meer info kon je ook hier vinden
https://forum.iculture.nl/f41/i...de-iphone.html

Slotje
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes opslag nynkee__ iTunes 1 18 September 2009 05:17
Capaciteit: 7,08 GB MichielPH iPhone algemeen 8 13 May 2009 15:06
capaciteit patrick212 iPhone algemeen 3 11 November 2008 10:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:49.