iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone hangst vast op startlogo (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/28636-iphone-hangst-vast-op-startlogo.html)

eddje123456 16-01-09 17:37

Iphone hangst vast op startlogo
 
Beste ik ben al bij verschillende toppics gaan zoeken maar vind niets dat werkt!

Eerst ik heb een Iphone eerste generatie - met QUICKPWN gejailbreackt alles werkte als een zonnetje. Dan verscheen de Iphone niet meer in Itunes. Alles werkte nog altijd maar ik kon er geen nieuwe apps op zetten. Dus besloot ik een reset te doen (twee knoppen inhouden) en ja daar verscheen het appeltje en na een uurtje wachten was de balk volledig daarna sprong de Iphone echter op het quickpawn logo en daar hangt hij nog altijd - als ik nu reset dan gebeurt er niets - Ik kan het toestel nog altijd niet zien onder Itunes. Weet iemand hier raad op? Bedankt....
Eddy

Destiny 16-01-09 17:38

Welkom op het forum Eddy :) Via de zoekfunctie kom je wel degelijk te weten dat je hem kunt restoren in DFU mode. DFU staat in de wiki uitgelegd. Daarna weer activeren met quickpwn. Voor meer informatie hierover verwijs ik je toch echt naar de zoekfunctie. Er is hier meer dan genoeg over geschreven ;)

Slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:06.