update 2.1 naar 2.2 noodzakelijk?

update 2.1 naar 2.2 noodzakelijk? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) momenteel heb ik een gejailbreakte 3g met firmware 2.1. Ik zie dat feel iPhone apps hit de store nu minstens om 2.2 versie vragen...ik wilhet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 February 2009, 11:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard update 2.1 naar 2.2 noodzakelijk?

momenteel heb ik een gejailbreakte 3g met firmware 2.1. Ik zie dat feel iPhone apps hit de store nu minstens om 2.2 versie vragen...ik wilhet wel updaten naar 2.maarr moet ik dan mn phone opnieuw jailbreaken en verlies ikdsn momenteel al mijnoude programma's en bijv agenda en to do inhoud ?



Kortom is het de moeite waard om te updaten en jailbreaken naar 2.2 en welk jailbreak programma is het beste om te gebruiken?

Ik heb pc met xp
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 February 2009, 13:27
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je een iPhone via T-Mobile, Belgie of Italie?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 23 February 2009, 13:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

ik heb een geunlockte iPhone via telfort. iPhone heb ik online gekocht en komt ergens anders vandaan, waar weet ik niet!
  #4  
Oud 23 February 2009, 13:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zit er een extra simkaartje in om hem bellen te krijgen? Of staat yellowsn0w genstalleerd via Cydia/Installer?

Als hij simlockvrij is zonder een extra simkaartje of yellowsn0w dan kun je namelijk gewoon updaten naar firmware 2.2.1. Daarna quickpwn gebruiken om hem te activeren. Daarna kun je een reservekopie terug zetten.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 23 February 2009, 14:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

nee, geen extra simkaart. Het jailbreaken en updaten naar 2.1 heb ik ook probleemloos gedaan maarja aangezien ik nuveel proggies erop heb en mijn agenda volstaat ben ik bang dat ik info kwijt raak. Moet ik, voordat ik ga updaten en jailbreKen eerst een backup maken? En hoe doe ik dat? Ik ben beat een leek hihi

Welke quickpn versie moet ik gebruiken?
  #6  
Oud 23 February 2009, 14:19
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

In iTunes kan je aan de linkerkant op je iPhone met je rechtermuisknop drukken. Daar staat reservecopie tussen. Die moet je maken. Daarna updaten in iTunes. Jailbreaken met quickpwn 2.2.5 en daarna kan je de reservecopie terug zetten

Voor je jailbreak app's moet je even zoeken (mbv de zoekfunctie) op Aptback up, die zitten namelijk niet in de reservecopie die iTunes maakt. (logisch)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 23 February 2009, 15:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

thankssss ik ga het straks proberen!! hopelijk without problems!!
  #8  
Oud 23 February 2009, 23:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

Hey King

ik heb geprobeerd mijn iphone te updaten naar de nieuwste FW MAAR na het downloaden van de nieuwste FW via itunes, met de iphone in de cradle, wou itunes de nieuwste fw installeren. Vrijwel direct kreeg ik de melding dat mijn iphone niet geupdate kon worden en krijg ik nu een scherm van een mannetje met zijn handen in de lucht!!!!!!!!!!!! Ik krijg hem ook niet in DFU modus meer, het is me 1x gelukt en wou ik mijn iphone herstellen. Ook daar geeft hij dezelfde foutmelding.

Hoe moet ik hem nou precies in DFU modus krijgen? Aan/uit knop + menu knop 10 sec inhouden en dan alleen menu knop 10 sec inhouden toch?

weet je ook waarom ik mijn iphone niet kon updaten??

hoop dat je me kan helpen!! Ik kan nu helemaal niets meer doen!! snik snik snik
  #9  
Oud 23 February 2009, 23:43
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hij staat nu in Recovery mode, moet eigenlijk ook lukken. Heb je hem ookal een keer geprobeerd te herstellen in de recovery mode?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #10  
Oud 23 February 2009, 23:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

nee, want itunes herkent mijn iphone niet!

Hij geeft trouwens nu aan dat ik mijn batterij op moet laden en hij doet verder niets....!! moet ik hem nu ff een tijdje in de lader leggen om op te laden of laadt hij vanzelf op in de cradle usb?
  #11  
Oud 23 February 2009, 23:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hij moet vanzelf laden in principe, maar als de pc hem niet herkend, laad hij vermoedelijk ook niet.

Trouwens DFU moet altijd lukken, als je het maar nauwkeurig volgt, dat is belangrijk!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 23 February 2009, 23:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

heb je voor mij handleiding voor DFU modus? uit mijn hoofd was het beide knoppen 10 sec inhouden, dan alleen de menu knop los laten en de andere knop 10 sec inhouden. Dit moet je doen terwijl je iphone is aangesloten in usb?
  #13  
Oud 23 February 2009, 23:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #14  
Oud 24 February 2009, 00:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

Ik heb hem eindelijk in DFU modus gekregen en itunes is nu de iphone op herstel aan het voorbereiden. Mijn iphone gaf wit licht........maar geeft nu de error " De iphone kan niet worden hersteld, er heeft zich een onbekende fout opgetreden (1601)"

Wat betekent dat precies?

Zou het misschien liggen aan het feit dat mijn batterij bijna op is? Want hij gaf na het witte licht het symbooltje met de rode batterij en stekker aan.......ik moet dus opladen..........

Laatst gewijzigd door chinta; 24 February 2009 om 00:08.
  #15  
Oud 24 February 2009, 00:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Zoeken naar: 1601

Probeer eens een andere (het liefst op de achterkant van je pc) usb poort.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #16  
Oud 24 February 2009, 00:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Berichten: 18
Standaard

ahaa daar zeg je wat!! ik heb het momenteel aan de voorkant van mijn PC gedaan...ik zal eerst ff mn iphone een tijdje opladen en dan via de andere usb proberen!!

Ik zal dit denk ik morgen vroeg opnieuw proberen, Je hoort van mij!!!!!!!!!

THANKS!!

Update: het is gelukt door middel van een andere USB slot!! hihihi thanks!

Laatst gewijzigd door King1987; 24 February 2009 om 12:19. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #17  
Oud 24 February 2009, 12:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Omdat het gelukt is (ik zeg goed bezig) kan deze op slot. Eigenlijk was alles wel te vinden via de zoekfunctie.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instelling APN Telfort noodzakelijk? zx81 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 14 July 2010 12:19
Unlock, Wi-Fi noodzakelijk? Zergum Archief 3 13 July 2009 19:23
Icoontje: 3D effect + afgeronde hoeken noodzakelijk? sander_de_jong Ontwikkelen voor iOS 3 31 December 2008 16:54
Wi-Fi perse noodzakelijk voor unlocken ? Prime Unlock [archief] 2 26 October 2007 15:20
AnySIM: voor uitvoeren restore noodzakelijk? MP3-junky Archief 2 8 October 2007 13:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:18.