1.1.4 --> 2.2.1

1.1.4 --> 2.2.1 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik was net bezig om mijn iPhone te updaten van 1.1.4 naar 2.2.1.. Er gaat alleen iets niet goed. Want via Quickpwn is hij nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 April 2009, 14:59
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 38
Standaard 1.1.4 --> 2.2.1

Ik was net bezig om mijn iPhone te updaten van 1.1.4 naar 2.2.1.. Er gaat alleen iets niet goed. Want via Quickpwn is hij nu al een uur bezig met uploading exploit bootloader.. Wat te doen?!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 April 2009, 15:06
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Gebruik je windows of mac osx?

Deze fout krijg je namelijk vaan op osx.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 19 April 2009, 15:07
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je moet wel je iPhone eerst updaten in iTunes, daarna QuickPwn 2.2.5-2 gebruiken.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 19 April 2009, 19:28
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 38
Standaard

Dat snap ik. Heb ik ook eerst gedaan. Ik gebruik windows en ook quikcpwn 2.2.5-2.

Heb net quickpwn afgesloten en prog opnieuw opgestart. Nu gaat iPhone niet meer aan... Wordt niet door de pc herkend..!?
  #5  
Oud 19 April 2009, 22:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tsja.... Bekijk bericht
Dat snap ik. Heb ik ook eerst gedaan. Ik gebruik windows en ook quikcpwn 2.2.5-2.

Heb net quickpwn afgesloten en prog opnieuw opgestart. Nu gaat iPhone niet meer aan... Wordt niet door de pc herkend..!?
Home-button en powerbutton vasthouden totdat hij aanspringt.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 21 April 2009, 21:28
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 38
Standaard

Ik heb de iPhone inmiddels weer aan gekregen. Heb het proces net weer opnieuw geprobeerd alleen is hij nu weer een half uur bezig met uploading exploit bootloader. Snap er niks van..
  #7  
Oud 21 April 2009, 21:57
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 38
Standaard

Kan het zijn dat ik de verkeerde boatloaders heb gedownload? Ik heb zowel 3.9 als 4.6 toegevoegd via quickpwn...
  #8  
Oud 21 April 2009, 22:01
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tsja.... Bekijk bericht
Kan het zijn dat ik de verkeerde boatloaders heb gedownload? Ik heb zowel 3.9 als 4.6 toegevoegd via quickpwn...
Je moet ze ook allebei invullen anders kan je hem niet unlocken!
  #9  
Oud 22 April 2009, 00:31
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tsja.... Bekijk bericht
Kan het zijn dat ik de verkeerde boatloaders heb gedownload? Ik heb zowel 3.9 als 4.6 toegevoegd via quickpwn...
Er staat ook dat ik ze allebei heb toegevoegd!
  #10  
Oud 22 April 2009, 00:37
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tsja.... Bekijk bericht
Er staat ook dat ik ze allebei heb toegevoegd!
Ik dacht dat je meer vroeg of je het wel goed had gedaan! Als je zeker wil weten of je de goede hebt gepakt kan je ze ook halen uit de wiki-handleidingen en dan unlock 2.2 daar staan ze ook in!
  #11  
Oud 22 April 2009, 13:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 34
Standaard

Waarom gebruik je niet de custom firmware hier van het forum? Heb mijn 1.1.4 naar 2.2 ook zo geupdate op windows xp zonder gedoe met quickpwn etc.
__________________
1e iPhone uit China, 8GB, 320
2e iPhone 4
  #12  
Oud 26 April 2009, 15:03
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 38
Standaard

Ik heb de iPhone nu al geupdate naar 2.2.1. Dus weet niet of dat nog mogelijk is.. Ik ga het nu even via de wiki proberen.

Ik zie in de wiki nergens staan dat je je iphone met firmware 2.2.1 kan unlocken op een windows, alleen voor Mac..?!?

Even voor de duidelijkheid..:

Ik heb een iPhone 2G waar 1.1.4 op stond.. Heb hem toen geupgrade naar 2.2.1. Nu staat er weer een simlock op. Die krijg ik er dus niet vanaf via quickpwn...

Post kan dicht! Ben er achter gekomen dat het probleem in de USB poort zat. Heb hem in de achterkant van de pc gestopt en nu doet ie het wel weer!

Laatst gewijzigd door iMario; 27 April 2009 om 00:47. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #13  
Oud 26 April 2009, 23:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Mooi, dan gaat deze op slot. Wil je de volgende keer wel de EDIT knop gebruiken aub?

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:19.