//

providername gewijzigd maar weet niet meer hoe

providername gewijzigd maar weet niet meer hoe discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi hoi, Ik heb een probleempje. Ik heb pas mijn providername veranderd maar ik weet niet meer hoe ik dat heb gedaan. Ik was die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-05-09, 20:20
Shorty007 Shorty007 is offline
• iOS 16.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 1.828
Standaard providername gewijzigd maar weet niet meer hoe

Hoi hoi,
Ik heb een probleempje.
Ik heb pas mijn providername veranderd maar ik weet niet meer hoe ik dat heb gedaan. Ik was die dag bezig met een heleboel dingen en toen kwam ik het toevallig tegen, dacht he das leuk
Mja nu weet ik niet meer hoe ik dat gedaan heb
heb rename app me iphone staan maar kan t zogauw niet daarin vinden, weet ook niet of ik het daarmee veranderd heb. Verder ISpoof maar volgens mij was dat t ook niet....
Iemand ideeen??
Heb winterboard, maar het zit niet in me eigen theme of in me lockscreen want die heb ik allebei al eens uitgezet en me providername blijft hetzelfde....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-05-09, 20:29
kai824's schermafbeelding
kai824 kai824 is offline
• iOS 5.0.1
• 5.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 332
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824
Standaard

Heb je Supreme Prefrences van iMario gehad of MIM(MakeItMine)

anders weet ik het niet

zoja,
zeg dan welke
__________________
iPhone 2G 4GB: 20-8-07 iPod touch 1st gen: RIP 04-12-08 - 21-06-09. |iPhone 3GS 16GB Wit: 13-7-09|iPhone 4 16GB Zwart 18-11-10
  #3  
Oud 28-05-09, 20:32
Shorty007 Shorty007 is offline
• iOS 16.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 1.828
Standaard

Ja Supreme Prefrens van Imario heb ik even gehad maar die heb ik er alweer afgehaald

EDIT: Mijn dank is groot, het was idd met Supreme Prefrens haha heb m er weer opgezet en het staat daar idd tussen

Laatst gewijzigd door Shorty007; 28-05-09 om 20:47.
  #4  
Oud 28-05-09, 21:03
iMario's schermafbeelding
iMario iMario is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 7.1.2
• 8.4
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Standaard

Dan gaat deze dicht. Was ook erg makkelijk te vinden.

~Slotje
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Weet niet hoe dit probleem te omschrijvem britclog iPhone algemeen 0 30-03-11 07:26
iPhone 3GS: Unlocken, maar weet niet hoe Lee81 Unlock 3 30-07-10 16:16
iPhone: activering en jailbreak maar weet de FW niet stapelbergje Jailbreak 0 14-11-09 00:55
Hoe weet je of 3G het doet (de chip, niet ontvangst) BeMeMac iPhone algemeen 1 25-08-08 16:46
iphone loopt alleen maar vast...weet niks meer nawikre Unlock [archief] 130 22-06-08 00:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:57.