Ja heb hem maar nu?

Ja heb hem maar nu? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Eindelijk, een IPhone in mijn bezit. Vriend van me heeft hem gisteren meegenomen uit de USA (8 GB). Vooraf heb ik hier al wat rond ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20-12-07, 22:20
KDK KDK is offline
» iPhone FR 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 11
Cool Ja heb hem maar nu?

Eindelijk, een IPhone in mijn bezit. Vriend van me heeft hem gisteren meegenomen uit de USA (8 GB).

Vooraf heb ik hier al wat rond zitten lezen over het unlocken, maar aangezien ik er niet heel veel verstand van heb loop ik meteen tegen problemen aan.

Voor de kenners een lachertje waarschijnlijk maar hopelijk kunnen jullie helpen.

Ten eerste, hoe kan ik zien wat voor versie ik heb?
Ten tweede er staan hier allemaal super makkelijke downloads ed. Maar voorlopig staat er een slotje boven in mij Iphone met de melding om hem aan te sluiten aan ITunes. Moet ik dat nu wel of niet doen? Hoe kom ik uit dit scherm....

...(hopelijk) zijn ze niet al te amateuristisch mijn vragen.

Karel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20-12-07, 22:25
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: A'foort
Berichten: 93
Standaard

https://forum.iculture.nl/f1/ip...1194-wiki.html

In de wiki staat alles wat je wil weten. Over de iphone dan he...
  #3  
Oud 20-12-07, 22:30
KDK KDK is offline
» iPhone FR 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 11
Standaard

Had ik al zitten zoeken, maar ik kon daar niet (zo snel) vinden hoe ik achter de versie kan komen...
  #4  
Oud 20-12-07, 22:42
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 2
Standaard

Ik ben ook gisteren uit NY teruggekomen en heb op 14 dec. de Iphone gekocht. Je hebt net als ik dan sowieso een 1.1.2. versie.
Op deze site kun je vinden hoe je hem kunt jailbreaken (en zo internet kan gebruiken en de ipod, maps, en nog wat.)
Voor unlock (bellen) moeten we nog wachten.

Zoek voor de jailbreak bij de andere forums, daar vind je het zo!

succes, S.
  #5  
Oud 20-12-07, 22:47
KDK KDK is offline
» iPhone FR 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 11
Standaard

Okay, thanks.
Bellen kan dan allen als we hem downgraden als ik het goed heb begrepen.
  #6  
Oud 20-12-07, 22:57
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

nee.. dat kan helemaal nog niet met deze versie. Behalve met een hardwarematige oplossing als een turbosim/stealthsim/enz..
  #7  
Oud 20-12-07, 22:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KDK Bekijk bericht
Okay, thanks.
Bellen kan dan allen als we hem downgraden als ik het goed heb begrepen.
Je kan pas bellen wanneer de slimme hackerjongens een manier vinden om die nieuwe versie te unlocken of jij een Turbosim aanschaft. Maar als je even rondkijkt op het forum vindt je alle info die je ooit nodig zult hebben over beide onderwerpen! Succes met het jailbreaken en activeren!
  #8  
Oud 20-12-07, 22:59
KDK KDK is offline
» iPhone FR 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 11
Standaard

Okay dan.
Begin er nu achter te komen dat dit allemaal ver boven mijn pet uitgaat.
Zijn er hier mensen die (uiteraard tegen betaling) mijn iPhone kunnen/willen unlcoken en eventueel geschikt willen maken om mee te bellen?
  #9  
Oud 20-12-07, 23:07
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

ik heb alleen ervaring met de turbosim en dat werkt prima alleen die zijn nu erg lastig te krijgen. Daar zal je dan eerst naar op zoek moeten gaan..
  #10  
Oud 22-12-07, 22:17
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 11 Pro 256GB (Middernachtgroen) [FW: 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi + 4G 1TB (Goud) [FW: iPadOS 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.407
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Dit gaat nergens meer over. Gebruik de zoekfunctie of de wiki of verkoop je iPhone weer aan iemand die wel wat meer moeite wil doen.

//slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 07-03-10 19:00
Heb 3.1.2, kan ik hem nu relocken met blacksn0w? peetduck Archief 1 03-11-09 18:14
ik heb hem gehaald en het scheelt veel geld ankid Koopinformatie Nederland 10 15-07-09 21:17
help!! ik heb versie 2.0 der op staan maar hij unlockt hem niet mwlens Unlock [archief] 4 19-05-08 22:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:09.