Activeren van Iphone.

Activeren van Iphone. discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste leden, Ik ben momenteel in de USA en heb net 3 iphones gekocht. Een van de telefoons is vboor mijn neefje die hier in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 January 2008, 03:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 40
Standaard Activeren van Iphone.

Beste leden,
Ik ben momenteel in de USA en heb net 3 iphones gekocht.
Een van de telefoons is vboor mijn neefje die hier in de states woont.
Nou heeft hij geen at&t abbo aangezien we de iphone los hebben gekocht bij de apple shop. En hij kan geen neiwue at&t abbo nemen omdat die een T-mobile abbonoment heeft.
Nou wil ik de iphone activeren voor hem maar je moet je at&t abbonoment en etc invullen, kan iemand mij begleiden bij het activeren van zijn iphone zodat ik er in iedergeval muziek en etc op kan zetten. En is het mogenlijk dat die zijn iphone gebruikt met een at&t prepaid simkaart.

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 January 2008, 09:52
Koes's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Heijningen
Berichten: 57
Standaard

Hallo Kermak,
Als je de iPhone wil gebruiken als iPod, agenda etc. zonder bellen dan moet je hem eerst jailbraeken (zie wiki). en je iPhone met een prepaid van at&t gebruiken gaat volgens mij niet want dat zou wel een heel makkelijk trucje zijn toch?
Maar als je 3 iPhones gekocht hebt kan d'r misschien wel een supersim af voor je neefje dan kan hij ook bellen
  #3  
Oud 11 January 2008, 18:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koes Bekijk bericht
Hallo Kermak,
Als je de iPhone wil gebruiken als iPod, agenda etc. zonder bellen dan moet je hem eerst jailbraeken (zie wiki). en je iPhone met een prepaid van at&t gebruiken gaat volgens mij niet want dat zou wel een heel makkelijk trucje zijn toch?
Maar als je 3 iPhones gekocht hebt kan d'r misschien wel een supersim af voor je neefje dan kan hij ook bellen
jah klopt, ik dacht aangezien hij gewoon in de states woont hem moest activeren en vervolgens met een at&t sim kon gebruiken, Niet dus.

Maar ik heb hem al gejailbreakt voor hem en de supersim halen we vanmiddag op.

Topic kan gesloten worden,

thnx
  #4  
Oud 12 January 2008, 13:33
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Ok, doen we, bedankt.


//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Activeren van iPhone 4 karamanci Jailbreak 0 5 April 2011 22:25
iPhone: Activeren van IOS 4.2.1 op Iphone 3g SirYoshi Jailbreak 1 29 November 2010 20:02
Activeren van iPhone trevisnl Archief 5 14 June 2009 17:39
iPhone 3G: Het -activeren- van de iPhone RubenK Unlock 9 5 April 2009 23:31
Activeren van een 1.1.2 UK Iphone fopflugel Unlock [archief] 4 31 January 2008 12:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:03.