KPN 3G

KPN 3G discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Er stond bij mij altijd 3G rechts naast NL KPN, maar nu staat dat er niet meer. Heb nu een blauw rondje er staan. Wie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 December 2009, 14:41
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard KPN 3G

Er stond bij mij altijd 3G rechts naast NL KPN, maar nu staat dat er niet meer.
Heb nu een blauw rondje er staan. Wie weet wat dat is?
3G heb ik wel aanstaan.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 December 2009, 14:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hholwerda Bekijk bericht
Er stond bij mij altijd 3G rechts naast NL KPN, maar nu staat dat er niet meer.
Heb nu een blauw rondje er staan. Wie weet wat dat is?
3G heb ik wel aanstaan.
da's het gprs-rondje.
Een E staat er als je Edge hebt.
Waarschijnlijk ben je buiten bereik van een 3G netwerk.
  #3  
Oud 21 December 2009, 14:46
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dat is gprs. Waarschijnlijk heb je momenteel nu geen 3G verbinding.
  #4  
Oud 21 December 2009, 15:02
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

ok bedankt.

ben het weekend in Euro Disney geweest, maar heb daar geen internet gebruikt.
Nu ben ik gewoon weer thuis in Heerenveen, waar ik voorheen de 3G erop had staan en nu na het weekend is het ineeens weg.
Was benieuwd hoe dat komt, had dus altijd 3G, beetje raar.
Iemand een idee hoe ik die 3G er weer in krijg? Heb Hi van KPN
  #5  
Oud 21 December 2009, 15:07
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Oeps, zie net dat 3G uit staat, beetje dom van mij......
Wat te veel sapjes in Frankrijk denk ik................

Slotje
  #6  
Oud 21 December 2009, 15:24
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Op aanvraag een slotje ...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 February 2010 22:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:16.