iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   eerst restoren of voldoet jailbreaken naar nieuwere versie (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/54293-eerst-restoren-voldoet-jailbreaken-naar-nieuwere-versie.html)

dikkie2007 16-02-10 14:45

eerst restoren of voldoet jailbreaken naar nieuwere versie
 
Na lang zoeken, (want ik weet dat het irritant is als mensen de zelfde vraag blijven stellen) heb ik toch nog geen antwoord kunnen vinden op mijn vraag.

Mijn telefoon is ontzettend traag geworden en ik wil hem al een tijdje upgraden naar 3.1.2

-Is het zinvol om voor ik de software upgrade en jailbreak eerst mijn telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen? (Om hem eerst echt goed leeg te maken? Echt alle cydia zooi eraf even en alles opnieuw erop zetten)

-Of is je telefoon jailbreaken gelijkwaardig aan het compleet restoren? Al je cydia apps worden er immers ook afgegooid toch?

-Als ik mijn telefoon nu restore met itunes en ik heb nog nooit een software update gedowload voor mijn iphone. Loop ik dan het risico dat hij automatisch naar de nieuwste software update en hij onbruikbaar wordt? Mijn iphone komt namelijk uit engeland en heb hem gejailbreakt om er mee te kunnen bellen met een BEN sim.

Bomans 16-02-10 15:18

Hier kan je jouw oplossing vinden.
https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html

Firmware nemen met activatie. (3de linkje)

Voor verdere vragen graag verder gaan in dat topic aub.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:42.