vraagje

vraagje discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb nou 1.1.3 softupgrade gedaan, maar kheb nog geen turbosim gekocht en wil die later kopen en installeren mijn vraag is moet ik weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 February 2008, 19:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard vraagje

ik heb nou 1.1.3 softupgrade gedaan, maar kheb nog geen turbosim gekocht en wil die later kopen en installeren

mijn vraag is moet ik weer downgraden naar 1.1.2 om iworld te installeren of niet??


alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 February 2008, 19:56
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Nee dat hoeft volgens mij niet

Greetz, Stiruam
  #3  
Oud 7 February 2008, 23:06
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Werkt Iworld wel onder 1.1.3?
  #4  
Oud 7 February 2008, 23:15
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

De bug die in 1.1.2 zit, waardoor iWorld noodzakelijk is, zit niet in 1.1.3.
Dus is iWorld niet nodig.
  #5  
Oud 8 February 2008, 00:21
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Normaal gezien moet je niet downgraden. Indien het echt nodig blijkt te zijn doe je het maar, geen probleem h.
  #6  
Oud 8 February 2008, 00:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

heel erg bedankt voor het antwoorden
  #7  
Oud 8 February 2008, 11:55
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

slotje erop..
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraagje???? huubke iPhone Navigatie 5 1 December 2010 19:01
vraagje deantje91 Koopinformatie en ervaringen 3 21 August 2010 18:51
Windows: vraagje iepohone iTunes 2 20 June 2010 20:49
Vraagje!! M-arijn0 Archief 1 2 April 2009 19:46
vraagje... markey Archief 3 24 August 2008 23:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:09.