1.1.3 BL 4.6 - geen edge kunnen instellen

1.1.3 BL 4.6 - geen edge kunnen instellen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey mensen ik heb sinds zondag men iphone binnen. het gaat om een 8GB 1.1.3 OTB BL 4.6. deze zijn nu prima te unlocken, ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-02-08, 15:35
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 18
Standaard 1.1.3 BL 4.6 - geen edge kunnen instellen

Hey mensen

ik heb sinds zondag men iphone binnen. het gaat om een 8GB 1.1.3 OTB BL 4.6.

deze zijn nu prima te unlocken, ik deed het eerst nog op de oude manier.

downgraden naar 1.1, ibricker gebruiken om hem uit de recovery mode te halen. en vervolgens er achter komen dat er nu ZIPhone is....

duss...

heb ik hem maar weer gerestored via itunes weer naar 1.1.3 zoals ik hem OTB had. nu is ie toch weer net zo als ik hem kreeg?

toen ZIPhone gebruikt om hem te unlocken, jailbreaken en bl naar 3.9 gedowngrade. alles werkt prima bellen, sms, Wi-Fi, internetten + PDF, youtube, googlemaps, geen geheugen problemen, nederlandse taal + T9.

maar ik zie nergens geen knop van EDGE. die zou toch normaal in; instellingen -> netwerk. moeten staan toch?

mijn nieuw abboje gaat binnen kort in "T-mobile sim-only met onbeperkt internet van 9.95" dus ik wou wel graag internetten via gprs.

aangezien mijn school Wi-Fi heeft met certificaten wat ik zelfs niet op mijn HTC werkende kreeg "hier is ook nog geen oplossing voor toch?".

mijn vraag is dus, waar is die edge knop/instellingen?

packetten die geinstalleerd zijn;

NL - nummerherkenning (ifoneguide 1.1.3),
NL - taalpakket (ifoneguide 1.1.3),
NL - taalcorrectie (ifoneguide1.1.3),
BDS Subsystem version 2.1 (ifoneguide 1.1.2),
Installer version 3.0 (? ZIPhone ?).


Voor deze pakketten had ik ook al geen edge knop.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-02-08, 17:00
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Zeist
Berichten: 58
Standaard

Settings > General > Network > EDGE en anders de edge fix..
  #3  
Oud 18-02-08, 17:44
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

ben hem ook al een tijdje kwijt?
er bestaat geen edge fix toch om hem terug te krijgen???
  #4  
Oud 18-02-08, 17:56
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Zeist
Berichten: 58
Standaard

kijk is in installer daar moet hij erges staan
  #5  
Oud 18-02-08, 18:44
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 18
Standaard

LoL heb hem al gevonden.
  #6  
Oud 18-02-08, 18:47
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

waar dan??
ik zir alleen edge fix 1.1.1

alleen die is voor
fix your edge in 1.1.1 the anp setteings are saved after reboot

dus zodat je inlog gegevens niet verdwijnen??
  #7  
Oud 18-02-08, 18:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 18
Standaard

mijn knop was er wel alleen ik kon hem niet vinden,

instellingen -> algemeen -> Netwerk -> edge.

kan het nu alleen nog niet gebruiken. "Couln'd Activate EDGE! "

--------=====Update=====----------

GPRS instellingen even naar t-mobile gezet
dus APN = internet
gebr & ww = t-mobile

en het werkt.

Laatst gewijzigd door laurensxeon; 18-02-08 om 20:38.
  #8  
Oud 18-02-08, 21:29
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door laurensxeon Bekijk bericht
mijn knop was er wel alleen ik kon hem niet vinden,

instellingen -> algemeen -> Netwerk -> edge.

kan het nu alleen nog niet gebruiken. "Couln'd Activate EDGE! "

--------=====Update=====----------

GPRS instellingen even naar t-mobile gezet
dus APN = internet
gebr & ww = t-mobile

en het werkt.
ik heb dus echt de hele knop edge niet :X
  #9  
Oud 04-04-08, 08:12
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 60
Standaard

Zelfde probleem hier! Ik had een 1.1.2 OTB met 4.6 BL die ik software matig had unlocked en in de instellingen zat een item 'netwerk' waar ik de edge instellingen kon wijzigen. Gisteren via Ziphone geupgrade naar 1.1.4 en opnieuw jailbreak, activation en unlock gedaan. Alles werkt eigenlijk perfect met uitzondering van het verdwenen 'netwerk' menu onder de settings!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15-02-10 22:34
Geen GPRS/EDGE KPN ingesteld en toch kunnen internetten Cisevi KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 14-08-08 09:14
Edge instellen lukt niet RiPaXe KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 09-06-08 13:49
t-mobile edge instellen? reno1 Archief 0 03-11-07 19:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:40.