probleem wifi verbinding

probleem wifi verbinding discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een nieuwe draadloze modem gekocht en die is van belkin, ik heb geprobeerd om verbinding te maken met men iphone en kheb het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 April 2008, 13:32
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 5
Unhappy probleem Wi-Fi verbinding

ik heb een nieuwe draadloze modem gekocht en die is van belkin, ik heb geprobeerd om verbinding te maken met men iphone en kheb het wachtwoord ingetypd en dit is gelukt volgens men iphone ben ik verbonden en kheb alle streepjes maar als ik een toepassing wil doen waarmee ik op het internet moet komt er op can't find host. ik heb men draadloze modem wel moeten installeren op men pc kan ik hem ook op men iphone installeren of is er een andere mogelijkheid waardooor ik nie op het internet kan??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 April 2008, 16:02
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Bij mij werkte het om je IP Adres ook in te vullen bij het DNS hokje, succes ermee
  #3  
Oud 1 April 2008, 16:06
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Harderwijk
Berichten: 125
Standaard

ik heb ook een Belkin. Soms ook bericht can't find host, maar dan toch verbinding met internet.
heeft dat ip adres invullen geholpen?
  #4  
Oud 1 April 2008, 16:08
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Ik had iniedergeval hetzelfde probleem, en het IP Adres invullen bij DNS heeft bij mij geholpen. Ik vond het op een Engelse site, daar stond ook een test waardoor je kon kijken of je verbinding had zonder DNS. Dus via het IP naar een website gaan. Waardoor DNS wordt overgeslagen
  #5  
Oud 2 April 2008, 13:38
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 5
Standaard

nee dit helpt niet heb het geprobeerd en er komt nog steed op can't find server of host en toch staan er van die boogjes naast mijn netwerk dus ik ben verbonden
  #6  
Oud 2 April 2008, 18:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 31
Standaard

heb sinds vandaag hetzelfde probleem, vandaag 1.1.4 erop gezet en kan geen verbinding krijgen met wep- beveiligde netwerken (ja code is goed ingevoerd), kan wel verbinding krijgen met onbeveiligde netwerken....


edit: probleem opgelost door regionotatie op nederlands te zetten

Laatst gewijzigd door matic; 2 April 2008 om 18:54.
  #7  
Oud 2 April 2008, 20:12
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 5
Standaard

waar kan je die regionotatie op nederlands zetten?
  #8  
Oud 2 April 2008, 23:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 31
Standaard

bij instellingen en dan internationaal
  #9  
Oud 2 April 2008, 23:54
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 5
Standaard

iemand een ander idee want dit gaat nog steeds niet
  #10  
Oud 3 April 2008, 00:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 31
Standaard

je netwerk selecteren (pijltje wat erachter staat) en dan DHCP op auto zetten hielp bij mij ook......
  #11  
Oud 3 April 2008, 00:12
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 5
Standaard

er is nog steeds niets aan veranderd, maar toch merci voor de hulp
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi verbinding Rud Wi-Fi 3 29 June 2011 15:28
Wi-Fi verbinding via PC Razors Wi-Fi 7 1 February 2011 22:10
Wi-Fi verbinding Nina1 iPad algemeen 2 21 January 2011 23:37
fout probleem met server. verbinding met Wi-Fi/3g lijkt in orde??? misty1980 Wi-Fi 5 29 November 2009 16:09
Wi-Fi VERBINDING P_hylicia Archief 1 13 April 2008 00:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:54.