AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone

AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Gisteren tot 03.00 uur zitten knutselen , had ik hem eindelijk aan de praat, Itunes aan gekoppeld om wat te syncen gaat het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 October 2007, 13:47
lemme201's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Voerendaal
Berichten: 57
Exclamation AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone

Hallo allemaal,

Gisteren tot 03.00 uur zitten knutselen, had ik hem eindelijk aan de praat, Itunes aan gekoppeld om wat te syncen gaat het mis! blijt de iphone steeds herstarten
Na lang lezen, lezen, proberen en nog meer lezen ben ik nu weer bij het punt van anysim aan gekomen,
Naar herhaaldelijk prberen geeft anysim iederekeer:"Anysim can not unlock this phone...."

Heeft iemand dit eerder gehad en wat zou ik nog kunnen proberen?
De Info: Iphone out of the box version 1.0
Geupgrade naar 1.2
Winstaller : Activate
Ibrick: Anysim
OS: Windows XP
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2007, 14:00
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lemme201 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Gisteren tot 03.00 uur zitten knutselen, had ik hem eindelijk aan de praat, Itunes aan gekoppeld om wat te syncen gaat het mis! blijt de iphone steeds herstarten
Na lang lezen, lezen, proberen en nog meer lezen ben ik nu weer bij het punt van anysim aan gekomen,
Naar herhaaldelijk prberen geeft anysim iederekeer:"Anysim can not unlock this phone...."
Heb je wel in de stettings de auto-lock op never gezet??
anders doet anysim het namelijk niet!
  #3  
Oud 20 October 2007, 14:02
lemme201's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Voerendaal
Berichten: 57
Standaard

Ja, staat op never.

Het is me de 1ste keer wel gelukt! snap er nix van.
  #4  
Oud 20 October 2007, 14:30
lemme201's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Voerendaal
Berichten: 57
Standaard

Sorry allemaal maar het is me net gelukt met de lockdownd file te uploaden.
bedankt voor de moeite!
  #5  
Oud 20 October 2007, 19:02
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 284
Standaard

Hoe heb je dat opnieuw opstarten verholpen?? iK heb er 1 die door itunes en ibrickr niet gezien word:
findphone
s_iBrickr version: 0.91
s_iPhoneInterface
s_Waiting for phone
ex_findphone
e_No iPhone detected
s_iBrickr version: 0.91
s_iPhoneInterface
s_Waiting for phone

Dit is wat ik krijg???
  #6  
Oud 26 November 2007, 20:47
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 71
Stuur een bericht via Skype™ naar jermain
Standaard

ik heb hier een Iphone 1.1.1 van een vriend hier liggen.
DIe had dus 1.1.2 Fireware op ze Iphone en toen dus Installer verwijdert en die kreeg hij er toen niet op en toen heeft ie gedowngrad naar 1.1.1 en die wou niet meer gehack worden via de Wi-Fi hack maar dat is dus onder tussen gelukt tot we bij AnySim 1.1.2 kwamen en bij het end een fout melding geeft

Hier Onder de FoutMelding:

Citaat:
Please Restart your Iphone AnySIM cannot unlock this phone. AnySIM will now guit. Please turn off your phone and turn it on again after anySIM quits.
wat kan hier aan gedaan woorden en wat is het probleem ?
kan dit komen om hij bij Capacity 300 Mb heeft ? ( opgelost ) maar AnySIM werkt nog niet

Laatst gewijzigd door jermain; 26 November 2007 om 22:51.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
AnySim 1.1.2 geeft FoutMelding jermain Archief 1 26 November 2007 20:41
Anysim n UNLOCK F50 Unlock [archief] 1 29 October 2007 14:59
AnySim cannot unlock this phone D@ni Archief 4 28 October 2007 06:41
Meest betrouwbare unlock: Anysim of unlock.app? MP3-junky Archief 14 9 October 2007 14:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:21.