Iphone echt stuk of niet

Iphone echt stuk of niet discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) heb hier bij mij een iphone. Die vogens mij niet meer te maken valt. Als je hem wil herstellen dan pakt hij de software uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14-05-08, 00:41
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 5
Standaard Iphone echt stuk of niet

heb hier bij mij een iphone. Die vogens mij niet meer te maken valt.
Als je hem wil herstellen dan pakt hij de software uit maar als hij het eenmaal op de iphone moet zetten gaat dit niet. Normaal verschijnt er dan ook vanonder een boletje dat draait en dat is er niet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14-05-08, 00:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Heb je het al in dfu geprobeert?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 14-05-08, 00:45
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 5
Standaard

jep maar werkt ook niet
  #4  
Oud 14-05-08, 00:48
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Krijg je een foutmelding in itunes
  #5  
Oud 14-05-08, 00:48
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 5
Standaard

ik kan er wel met ibrick een rood scherm op krijgen
  #6  
Oud 14-05-08, 00:52
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 5
Standaard

ja maar die zijn altijd verschillend
  #7  
Oud 14-05-08, 00:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

zoals wat voor fout
  #8  
Oud 14-05-08, 00:56
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 5
Standaard

juist gaf hij de fout

er is een fout opgetreden (1)
" " (1611)
  #9  
Oud 14-05-08, 06:44
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 163
Standaard

installeer anders de laatste itunes
  #10  
Oud 14-05-08, 09:52
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 622
Standaard

Tja wat ik zal doen, even met liberty+ een gehele restore uitvoeren. Als hij het toch niet naar behoren doet waarom niet van alles proberen En ik denk niet dat een nieuwere versie van iTunes dit gaat verhelpen
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #11  
Oud 14-05-08, 09:52
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 163
Standaard

en ik denk van wel, zoek maar eens op het forum
  #12  
Oud 15-05-08, 11:55
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 2
Standaard

Hey

restore is een eerder versie, begin maar eens bij 1.1.1, werkte bij mij wel, ik had hetzelfde probleem als jij. Daarna met Zihone aan de gang, als dat gedaan is gewoon bijwerken naar laatste versie, dan gaat het goed


greetz
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS - geen (of toch niet echt beeld) Banteng iPhone algemeen 1 07-04-11 16:38
iPhone 4 voltooid laatste stuk van het herstellen niet rubbyphone iPhone algemeen 1 03-03-11 22:56
iPhone 1e gen 1.1.4 naar 2.0 lukt echt niet. Guest-201205071704 iPhone algemeen 13 02-08-08 16:19
iPhone echt stuk soemy Unlock [archief] 1 22-01-08 22:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:31.