[1.1.1] Starting the CommCenter

[1.1.1] Starting the CommCenter discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Wanner ik Anysim draai. blijft die "haken" nadat copyingfirmware klaar is. Krijg dan Starting the CommCenter...en het balkje blijft leeg. Zit al 1,5 week met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-11-07, 00:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard [1.1.1] Starting the CommCenter

Wanner ik Anysim draai. blijft die "haken" nadat copyingfirmware klaar is.
Krijg dan Starting the CommCenter...en het balkje blijft leeg.

Zit al 1,5 week met dit probleem. Iemand die oplossingen heeft? Want ik wordt knetters gek, wil dit "k*t" apparaat kapot gooien. Heb m ook al 4 5 keer restored.

* OTB 1.1.1
* AppSnapp Methode gebruikt
* BSD is installed
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-11-07, 19:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 57
Standaard

Nieuw comm board kopen... lijkt me redelijk terminaal....
  #3  
Oud 13-11-07, 20:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Welke versie anysim gebruik je?
  #4  
Oud 13-11-07, 20:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard

1.1
Ben er gisteren met fresh sjowol bezig geweest. Vele handelingen en onesim gedraaid. Anysim gaf een succesful aan. Kreeg ontvangst maar kon nog niet bellen, na een reboot kreeg ik weer No Service.
Vandaag even virginizen.
  #5  
Oud 15-11-07, 21:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard

Hier mag een slotje op. Heb nu 1.1.2 en alles werkt als een tierelier!
  #6  
Oud 15-11-07, 21:32
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 61
Standaard

Laat even weten hoe je dit uiteindelijk gedaan hebt. Misschien handig voor iedereen die een keer hetzelfde probleem heeft.
  #7  
Oud 23-11-07, 13:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 2
Standaard

Ja, heb hetzelfde probleem. Graag even reactie hier...
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: CommCenter per ongeluk overschreven pkeuter Jailbreak 0 03-05-10 17:09
Starting the COMMCenter smarties Archief 3 06-12-07 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:01.