1.1.2 mislukt steeds

1.1.2 mislukt steeds discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Je weet dat de phone een aantal keer uit zichzelf opnieuw zal opstarten, toch?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 29 January 2008, 08:56
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 60
Standaard

Je weet dat de phone een aantal keer uit zichzelf opnieuw zal opstarten, toch?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 29 January 2008, 10:05
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

Nou, ben nu op mn werk, ik heb nu alle tijd!

ik zit nu op een Gejailbreakte 1.1.1 met een baseband van 04.02. Hij is denk ik unlucked met de verkeerde anysim...ik heb nu dus geen bereik...

Wat is wijsheid nu?? waar moet ik starten om of een werkende 1.1.1 of 1.1.2 te krijgen??
  #23  
Oud 29 January 2008, 10:55
Kurgann's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jimmy_Boy Bekijk bericht
wat lukt er precies niet? waar gaat het steeds verkeerd
oef eindelijk gelukt!

ik heb een ander jailbreak 1.1.2 pakket gedownload.
deze had beduidend minder bestanden en liet de iphone zelf rebooten.
daarna was ie jailbroken.

wou eigenlijk naar 1.1.3 maar na 8 uurtjes klooien laat ik het maar ff bij 1.1.2
  #24  
Oud 29 January 2008, 11:09
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

welk pakket heb je dan genomen?bij mij lukt 1.1.2; ook niet mar jailbreak
krijg melding dat oktoprep niet opstaan wat wel gedaan is
  #25  
Oud 29 January 2008, 11:09
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

of zal ik een basebanddowngrader doen?? ik zit hier nog steeds met een iphone die niet kan bellen
  #26  
Oud 29 January 2008, 12:09
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McNRiQ Bekijk bericht
of zal ik een basebanddowngrader doen?? ik zit hier nog steeds met een iphone die niet kan bellen
Je zit nu op 1.1.1. met een baseband van 1.1.2. is dus heel normaal dat je niet kan bellen. Als je baseband unlockt is, dan kan je wel bellen na een update naar 1.1.2. (wel eerst oktoprep installeren op fw 1.1.1, anders kan je 1.1.2. niet jailbreaken)
  #27  
Oud 29 January 2008, 12:19
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

wat moet ik doen om baseband te unlocken?? geowon upgraden naar 1.1.2?
  #28  
Oud 29 January 2008, 13:46
Kurgann's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 15
Standaard

En daarna die 1.1.2 jailbreaken en anySIM 1.2u draaien.
Niet vergeten iWorld te installeren anders crasht e.a.

Wat ik uiteindelijk gedaan heb is het volgende:

beginpunt: 1.1.1 US, gejailbreaked en unlocked.

- upgraden naar 1.1.2 zodat je de baseband upgrade.
- restoren naar 1.1.1 zodat je oktoprep kan installeren om daarna 1.1.2 te jailbreaken.
- 1.1.1 jailbreaken en oktprep installeren

vervolgens heb ik onder 1.1.1 anySIM 1.2u gedraaid op flightmode. hij is dan wel unlocked maar kan geen signaal krijgen.

- updaten naar 1.1.2
- 1.1.2 jailbreaken

klaar!

eindpunt:

1.1.2 US gejailbreaked en unlocked.

kostte me wel heel veel tijd want ik kreeg eerst de foutmelding dat ik eerst oktoprep moest draaien. moest ik dus weer terug naar 1.1.1 restoren.
Daarna werkte de jailbreak gewoon niet. Ik had een versie van jailbreak 1.1.2 waar je nadat e.a gepatch en geflasht is zelf moet rebooten.
naa 5 keer geen jailbreak heb ik een van een andere site (weet niet meer welke, was al 's nachts) hetzelfde pakket gedownload, maar daar zat echt minder bestanden in en na patchedn en flashen rebootte de iphone uit zichzelf een paar keer en toen was 'ie gejailbreaked.

aandachtspunten:

als je 1.1.1 jailbreaked via jailbreakme.com wees dan geduldig. je iphone springt terug naar het 'connect to iTunes' scherm, maar na even wachten reboot ie. Ik was in het begin ook ongeduldig en heb toen zeker 10 x kort achter elkaar dit uitgevoerd:nergens voor nodig.

bij de jailbreak 1.1.2 geldt eigenlijk hetzelfde, lijkt eerst ff of ie niks doet maar dan reboot ie uit zichzelf.

ben nog een beetje huiverig om 1.1.3 te pakken.
  #29  
Oud 29 January 2008, 13:51
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ben het nu aan het proberen met jailbreak jar
jailbreak jar zegt dat iphone een paar keer gaat rebooten en dan klaar is maar gebeurt niets,of duurt het heeeeel lang?
op iyunes venster komt dan op dat ophone in herstel modus staat,is dat normaal?
duurt inderdaad wel paar minuten en het is geluuuukt

Laatst gewijzigd door truckdiver; 29 January 2008 om 13:56.
  #30  
Oud 29 January 2008, 15:01
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

het is me eindelijk gelukt!!!!! ik had dus een 1.1.1 met een 1.1.2 baseband, ik hoefde alleen te upgraden naar 1.1.2. het jailbreaken ging niet op mn pc, dus probeerde ik het op mn mac dat ging goed, alleen ik kreeg een hele vage error op het eind.....toen nog een keer gedaan, wel 3x vage error, maar toen ging mn iphone wel booten....en hij doet het nu!!

thx iedereen!! die vriend van me zal wel heel blij zijn...

ik ben door dit probleem wel heel veel wijzer geworden, ik weet nu wat baseband is etc etc...ik begin het zelfs leuk te vinden
  #31  
Oud 29 January 2008, 15:22
Kurgann's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McNRiQ Bekijk bericht

ik ben door dit probleem wel heel veel wijzer geworden, ik weet nu wat baseband is etc etc...ik begin het zelfs leuk te vinden

ja ik had hetzelfde. niet zo heel leuk, maar wel leuk dat ik weet hoe het moet

ga je nog 1.1.3 proberen?
  #32  
Oud 29 January 2008, 15:41
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

ik wacht ff totdat ie wat compatible is met customize enzo...lees hier en daar nog wat probleempies
  #33  
Oud 29 January 2008, 15:51
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

proficiat,bij mij jailbreaken ook gelukt maar kan niet bellen met een nextsim dju toch
  #34  
Oud 30 January 2008, 14:37
Kurgann's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McNRiQ Bekijk bericht
Nou, ben nu op mn werk, ik heb nu alle tijd!

ik zit nu op een Gejailbreakte 1.1.1 met een baseband van 04.02. Hij is denk ik unlucked met de verkeerde anysim...ik heb nu dus geen bereik...

Wat is wijsheid nu?? waar moet ik starten om of een werkende 1.1.1 of 1.1.2 te krijgen??
heb ik ook gehad! ik ging er van uit dat het opgelost zou zijn met iWorld, maar die draait niet onder 1.1.1 (foutmelding).
Ik heb toen naar 1.1.2 geupgrade en toen werkte het gewoon.
  #35  
Oud 30 January 2008, 16:29
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Is al heel dikwijls gezegd dat een 04.02 (=1.1.2)baseband niet werkt onder 1.1.1., een update naar 1.1.2 zou de oplossing moeten zijn.
  #36  
Oud 1 February 2008, 01:59
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 10
Standaard Probleempjuh

Hallo mensen,

ik heb geprobeerd mijn geunlockte iphone(1.1.1) te upgraden naar 1.1.2 helaas ging er wat fout. Ik kon na de mislukt update hem daarna alleen nog maar restoren naar 1.1.2 en niet naar 1.1.1 want bij restore naar 1.1.1 geeft itunes een foutmelding, ik heb hem dus gerestored naar 1.1.2 en heb nu weer dat activeringsscherm op me iphone. als ik hem nu probeer te jailbreaken geeft ie ook een foutmelding namelijk dat ik oktoprep niet geinstalleerd heb alhoewel ik dat wel heb gedaan. ik hoop dat iemand mij kan helpen om me iphone weer werkend te krijgen

alvast bedankt,

Groet Kevin
  #37  
Oud 1 February 2008, 08:56
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

is normaal dat itunes een fout geeft "the iphone ... could not be updated.an unknown error occured (1015))
op deze tuttorial is alles goed uitgelegd
iClarified - iPhone - How to Activate and Jailbreak Your OTB 1.1.2 iPhone
  #38  
Oud 1 February 2008, 13:26
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 10
Standaard

hey bedankt voor je snelle reactie..

het is me gelukt om hem weer werkend te krijgen in 1.1.1 mijn dank daarvoor.. maar als ik hem probeer te updaten naar 1.1.2 gaat er toch weer iets mis. bij de allerlaatste stap dat ik hem moet jailbreaken staat er op het einde dat me iphone een paar keer zal rebooten.. bij mij gebeurt er helemaal niks en me iphone komt weer in restore modus.. weet iemand toevallig wat er aan de hand is..?

Groet
  #39  
Oud 1 February 2008, 16:45
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

jailbreak dan met indipendence nadat je jailbreak-jar gedaan hebt
nadien moet je hem dan een paar keer op en af zetten(staat aangeduid)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: herstellen reservekopie mislukt, sessie mislukt djkuill iTunes 1 16 October 2010 01:12
CyDelete installatie mislukt steeds DertKesh iPhone algemeen 4 11 July 2009 00:26
OS 3.0 naar 2.2.1 mislukt steeds kefjeuh93 iPhone algemeen 4 13 June 2009 18:12
1.0.2 naar 1.1.2 jailbreak mislukt steeds LJJ Unlock [archief] 10 22 November 2007 18:10
Unlock mislukt steeds taja Archief 6 26 September 2007 13:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.