Vanaf nul herbeginnen

Vanaf nul herbeginnen discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vraagje voor de kenners , Ik heb dus een iPhone 1.1.2 OTB (met het iTunes logo op de doos) en momenteel firmware ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 February 2008, 21:11
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 8
Lightbulb Vanaf nul herbeginnen

Ik heb een vraagje voor de kenners ,

Ik heb dus een iPhone 1.1.2 OTB(met het iTunes logo op de doos)

en momenteel firmware 04.02.13_G

Ik zou graag de baseband eens vernieuwen (omdat ik af en toe problemen heb ... iPhone reboot af en toe) en dan terug alles upgraden naar 1.1.2

hoe moet ik de baseband eraf halen en opnieuw opzetten ...

je mag gerust gewoon replyen met de tutorials ... liefst in volgorde

ik zou jullie dankbaar zijn


MiNi
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 February 2008, 21:17
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Mijn iphone loopt ook wel eens vast, als ik em uit de standby modus wil halen..
1.1.2 OTB ^^ maar ik heb er niet echt veel last van..

Weet alleen niet hoe je dat voor elkaar krijgt met dat baseband vernieuwen
  #3  
Oud 11 February 2008, 19:30
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 8
Standaard

niemand ?
  #4  
Oud 11 February 2008, 20:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 45
Standaard

Ik ben ook benieuwd naar een manier op je telefoon een harde reset te geven zodat je een volledig schone telefoon weer als uitgangspunt krijgt. Ik heb nu aardig wat lopen editen in de telefoon zelf via cyberduck, maar wil dat allemaal ongedaan maken incl alle settings.
  #5  
Oud 12 February 2008, 17:00
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Bedoel je zoiets als:

BB downgrader installen (Source: i.unlock.no)
Dan een restore uitvoeren met iTunes met de 112 firmware
weer opnieuw jailbreaken enz
en dan weer AnySIM draaien
  #6  
Oud 12 February 2008, 21:26
» iPod touch 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 12
Standaard

kan ook anders (en beter)

ik vond dit op het internet (wel engels)
To put the phone in DFU mode. hold the power and home buttons for 10secs then release the power button only leaving the home button pressed. Note you must be connected to itunes via usb and you will see a restore option ,press shift and click restore select the 152 mb 1.1.2 update ipsw file and the i phone will restore.
  #7  
Oud 12 February 2008, 22:17
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknow Bekijk bericht
Bedoel je zoiets als:

BB downgrader installen (Source: i.unlock.no)
Dan een restore uitvoeren met iTunes met de 112 firmware
weer opnieuw jailbreaken enz
en dan weer AnySIM draaien
Wel ja zoiets ... , maar als ik dan een bb downgrader doe ... en ik ga terug naar 112 word die dan terug naar de laatste BB gebracht ?

kzou willen een software unlock doen van gunlock met 112 is da mogelijk ?
  #8  
Oud 12 February 2008, 23:18
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Ja als je BB downgrader gebruikt word die gedowngrade naar die van 1.02 als je dan update doet naar 1.1.2 is je Baseband weer 1.1.2

Als je bootloader geen 4.6 is kan je volgens mij gewoon de gunlock doen
  #9  
Oud 12 February 2008, 23:34
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Als je bl 4.6 hebt, kun je geen bb downgrader gebruiken. Dat werkt alleen met bl 3.9... En gunlock is alleen voor bl 4.6...
  #10  
Oud 13 February 2008, 00:13
» iPhone DE 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 2
Standaard

hallo, wie kan mij helpen. Ik krijg sinds vandaag niks meer op mijn iPhone geload. Mijn term vt 100 loopt ook vast als ik erin wil. Ik zit in de laatste fase van unlocken en kom er niet meer uit.
  #11  
Oud 13 February 2008, 00:20
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerard61 Bekijk bericht
hallo, wie kan mij helpen. Ik krijg sinds vandaag niks meer op mijn iPhone geload. Mijn term vt 100 loopt ook vast als ik erin wil. Ik zit in de laatste fase van unlocken en kom er niet meer uit.
Hallo Gerard, geen verstand van Duitse foons maar zal wel hetzelfde werken; gewoon in DFU mode zetten (zie wiki) en opnieuw beginnen. En een beetje info over bootloader en firmware versie is ook wel handig als je een vraag stelt hier. Hou vol en lees het forum goed, overal ellende verhalen over vastlopers maar uiteindelijk komt (bijna) iedereen er weer uit,
succes!
  #12  
Oud 13 February 2008, 00:26
» iPhone DE 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 2
Standaard

Thx voor je reactie. Ik weet zeker dat ik iets verkeerd heb gedaan, maar wat.... het vreemde is dat ik op een of andere manier niet meer met vt100 kan programmeren. Hij geeft aan proces compleet, nadat ik mijn w8w (alpine) heb gegeven. ik ben nu zoveel mogelijk programma's aan het reinstall, maar daar geeft hij ook error. en daar zit dus kennelijk een probleem, in de internet verbinding of zo.....
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4.3.1 jailbreak vanaf 4.1 Possimpible Jailbreak 7 15 April 2011 13:45
Foto: Uploaden naar Youtube; vanaf Iphone of vanaf Imac Multimaniak Muziek, foto & video 0 26 February 2011 13:32
Upgrade vanaf FW 3.0 jessehos Jailbreak 1 18 July 2010 14:12
Updaten vanaf 1.0.2 !!!! Luciano Unlock [archief] 2 9 March 2008 22:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:11.