DFU blokkering omzeilen [MAC OSX 10.5.6]

DFU blokkering omzeilen [MAC OSX 10.5.6] discussie in Wiki - Handleidingen forum; ( verdwijnt na registratie ) Met dit automatorscript kan de DFUblokkering omzeilen die er is in OS X 10.5.6. Het script is gemaakt door volkpost van Hackint0sh.org waar dan ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Handleidingen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-02-09, 15:13
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard DFU blokkering omzeilen [MAC OSX 10.5.6]

Met dit automatorscript kan de DFUblokkering omzeilen die er is in OS X 10.5.6.
Het script is gemaakt door volkpost van Hackint0sh.org waar dan ook alle credits naar toe gaat.

WAARSCHUWING:Het kan gebeuren als dat je toetsenbord en muis bevriezen als je quicktime 7.6 open.(Dit is niet bij iedereen.)
Denstalleer dan deze patch voor je QuickTime 7.6 installeert.
Lees ook zeker het orginele topic met de eventuele problemen die er kunnen zijn.

De makkelijkste oplossing om de DFU blokkering te omzeilen is een externe USB-hub aan je mac te hangen en hier je iphone op aan te sluiten.

stap 1
Download hier het automator script Install_IOUSBFamily_kext_10_5_5.zip en zet het op je bureaublad.

stap 2

Dubbel klik op op het gedownloade ZIPbestand om het te unzippen.


stap 3
Open de automatormap.


stap 4
Dubbel klik op het automator icoon om het op te starten.


stap 5
Je krijgt een waarschuwing dat het een programma is gedownload van het internet.
Druk op ok.


stap 6
Je krijgt nu het readme script te zien;
Zorg er zeker voor dat je ingelogt bent op de beheerdersaccount van je computer en je wachtwoord weet.


stap 7
Automator zal nu al je openstaande programma's afsluiten.
Je krijgt een venster te zien om je wachtwoord in te geven,druk dan op ok.


stap 8
Een laatse venster zal openen om je Mac opnieuw op te laten starten.
Druk op ok.


stap 9
Wacht tot 30 seconden. Zeker niet onderbreken.
Je Mac zal opnieuw opstarten en je zal je iphone terug in DFU modus kunnen zetten.


Voor meer info kan je terecht op de orginele versie van volkspost
Hier zie je hoe je je iphone in DFU kan zetten.

Laatst gewijzigd door WDS001; 25-11-09 om 14:20.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-02-09, 17:54
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Almelo
Berichten: 26
Standaard

Heb dit zojuist bij m'n Mac geprobeerd.
Echter bij het opstarten, komt de Mac niet verder dan het opstartscherm.
(apple logo met ronddraaiend icoontje). Hij is nu al kwartier bezig en ik begin me ernstige zorgen te maken

Iemand een idee?
  #3  
Oud 21-02-09, 18:06
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

is het een macbook die je gebruikt?
heb je de folder op je buroblad geinstaleerd en niet ergens anders?
hier is een oplossing die je kan helpen.
zijn meer oplossingen te vinden in het orgineele topic.
  #4  
Oud 21-02-09, 18:56
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Almelo
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
is het een macbook die je gebruikt?
heb je de folder op je buroblad geinstaleerd en niet ergens anders?
hier is een oplossing die je kan helpen.
zijn meer oplossingen te vinden in het orgineele topic.
Dit heeft me helemaal uit de brand geholpen.
Alles draait weer.

Dank!
  #5  
Oud 21-02-09, 19:00
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

en het belangrijkste waarom je dit gedaan hebt.
kan je iphone nu in DFU???
  #6  
Oud 21-02-09, 19:59
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Almelo
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
en het belangrijkste waarom je dit gedaan hebt.
kan je iphone nu in DFU???
Nee, dit lukt nog steeds niet.
Helaas...
  #7  
Oud 01-04-09, 10:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 312
Standaard

heb deze methode geprobeerd maar kan mijn iPhone (1st Gen, FW2.0) nog steeds niet in DFU mode zetten.
iMac met OSX 10.5.6

Edit:
Heb de custom FW in iTunes met ALT+HERSTEL uitgevoerd en tot nu toe gaat het goed zonder DFU.....

Laatst gewijzigd door Bomans; 01-04-09 om 11:03. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #8  
Oud 01-04-09, 21:28
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 103
Standaard

zou dit ook moeten werken op de nieuwe alu Macbook? meen namelijk ergens gelezen te hebben dat deze hardware matig beveiligd zijn.
  #9  
Oud 26-11-09, 18:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 42
Standaard

moet da macbook zijn??
  #10  
Oud 12-10-10, 11:58
» iPhone 11 Pro 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 12.4.8]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 53
Standaard

Ik heb de tweak gisteren uitgevoerd op een MBP. Na de herstart werkte het systeem prima. Toen ik echter vanmorgen mijn macbook wilde opstarten, kwam ik niet verder dan het inlogscherm. Muis en toetsenbord deden reageerden helaas niet meer. Ook externe randapparatuur werkte helaas niet. Ik heb het probleem kunnen oplossen door te rebooten met de OSX bootdisk en vervolgens mijn Timemachine backup terug te zetten.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad jailbreaken in virtuele Mac OSX thomth iPad algemeen 1 05-01-11 21:51
Mac OSX Tiger SDK? sentmen Archief 2 08-11-09 13:37
Wanneer QuickPwn 2.2.1 voor de Mac / DFU problemen op de Mac Gilliam Archief 5 30-01-09 12:12
mac osx op winpc owain Archief 2 17-07-08 21:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:45.