iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes muzieklijsten etc. weg (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/106150-itunes-muzieklijsten-etc-weg.html)

Hasjkoph 03-12-11 10:06

iTunes muzieklijsten etc. weg
 
Dag,

2 dagen geleden had ik nog rond de 5200 nummers in m'n iTunes bibliotheek staan. Ik had daarbij ook apps en een afspeellijst aangemaakt.
Hieraan heb ik sinds afgelopen mei aan gewerkt om zoveel te krijgen en vind het ook leuk om die statistiekjes (Aantal keren beluistert etc.) te zien. Daar rangschik ik ook mijn muziek op.

Maar toen ik vanochtend iTunes opstartte kreeg ik aan het begin al gezeik dat m'n iPod niet was gesynchroniseerd met dezelfde bibliotheek. Dat vond ik al vreemd. Nu keek ik verder en zag dat er gewoon helemaal niks meer stond.
Alles was weg. Er stond wel blijkbaar een .itl file van 28 november (Om dus de schade beperkt te houden), maar als ik die wil openen doet het niks.

Alle muziek heb ik nog, dus dat is geen probleem, alleen ik moet weer helemaal opnieuw gaan beginnen met de statistieken.
Weet iemand hoe ik m'n oude bibliotheek weer kan terugvinden en waarom iTunes dit doet?

Alvast bedankt!

apotheosis 03-12-11 21:13

Tja man, vele mensen zijn dit al tegen gekomen zeker als er ne update is geweest, mijne maat zelfs zijne muziek zonder reden opeens foetsie uit zijne iPhone.
Hoe da komt is me een raadsel, feit is, ik heb altijd alles op pc en harde schijf enzo staan. Tis jammer maar ik vrees ervoor ge al dat werk nie insteekt want het kan zijn je dat vroeg of laat nog zal tegen komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:42.