Hoe iPhone synchroniseren met nieuwe iTunes

Hoe iPhone synchroniseren met nieuwe iTunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik had op m'n oude computer een iTunes (oudere versie) en had hier dus alle liedjes op staan. Nu heb ik een nieuwe computer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2008, 20:06
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 23
Standaard Hoe iPhone synchroniseren met nieuwe iTunes

Hallo,
ik had op m'n oude computer een iTunes (oudere versie) en had hier dus alle liedjes op staan. Nu heb ik een nieuwe computer en heb ik de nieuwste iTunes gedownload. Nadat ik m'n iPhone in de nieuwe computer stop staat er dat ik een bepaalde code op m'n iPhone moet invoeren, maar weet iemand welke code dit is en waar ik deze moet invoeren? Of kan ik op een andere manier m'n iPhone met m'n nieuwe iTunes synchroniseren?

Alvast Bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2008, 20:28
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Heb je soms een beveiligingscode staan? (dus als je uit lockscreen komt die je moet ingeven) anders moet je die eerst invoeren. Je iPhone moet dus op zijn homescreen staan
  #3  
Oud 18 December 2008, 20:43
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 23
Standaard

Nee dat maakt niet uit, zelfs als ik hem op m'n homescreen heb staan geeft hij dat aan.
  #4  
Oud 18 December 2008, 20:46
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je toevalling het Slide to emergency scherm wat jij bedoelt?
Of kun je nog wel naar je springboard?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 18 December 2008, 23:14
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 23
Standaard

Nee er is is niks met m'n iPhone aan de hand, ik kan overal naar toe maar iTunes synchroniseert m'n iPhone niet. Dit staat er letterlijk: 'iTunes kan geen verbinding tot stand brengen met de iPhone omdat deze met een toegangscode is beveiligd. U moet uw toegangscode op de iPhone invoeren voordat deze met iTunes kan worden gebruikt'.
  #6  
Oud 20 December 2008, 12:48
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 23
Standaard

Iemand nog een idee wat te doen?
  #7  
Oud 7 January 2009, 23:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Toen ik zelf dit probleem had en op dit forum zocht kwam ik op dit topic uit. maar was geen antwoord:

maar ik heb me codeslot uitgezet en nu kan ie hem wel vinden hopen dat het nog wat op leverd denk het niet aangezien het 2 weken geleden is gepost.

maar meschien voor andere mensen handig en anders sorry voor bumpen....
  #8  
Oud 8 January 2009, 17:20
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 23
Standaard

Bedankt, nu werkt het wel
  #9  
Oud 11 January 2009, 19:54
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 12
Standaard iphone kan ik niet synchroniseren scherm itunes wil niet groter ?

Zou iemand mij kunnen helpen ?
Als ik mijn nieuwe iphone aansluit herkent mijn mac hem wel maar ik kan niet bij de knop om te registreren en te synchroniseren omdat het scherm van itunes niet groter kan. heb ook al geprobeerd om het via beeldscherm op te lossen maar ook niks .

iemand een andere oplossing ?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Afbeelding 3.png‎ (146,4 KB, 35x gelezen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
2x iPhone, 1x iTunes; Hoe apart te synchroniseren Tjeerds iTunes 4 10 January 2011 16:16
iPhone ingeleverd: hoe synchroniseren als ik een nieuwe krijg? Ironis iTunes 15 9 July 2010 09:53
Mac OS X: Help! nieuwe macbook hoe nu synchroniseren? RvdBerg iTunes 4 19 July 2009 12:46
Laptop geformatteerd... hoe nu synchroniseren met itunes? Suzan iTunes 2 2 July 2009 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:48.