Kan Geen Apps Kiezen

Kan Geen Apps Kiezen discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Heey allemaal! ik weet niet zeker of ik het goede forum heb gekozen, of ik hem hier moest neer zetten of in iTunes ... Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 April 2009, 17:59
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard Kan Geen Apps Kiezen

Heey allemaal!

ik weet niet zeker of ik het goede forum heb gekozen, of ik hem hier moest neer zetten of in iTunes...
Ik zit met het volgende:
In iTunes kan ik niet meer aanklikken welke apps ik op mn iPod Touch 1G 2.2.1 wil!



ik kan bij de rest overal op drukken etc etc... maar alser ergens een update van is dan synchrnoiseert hij niet. Ik heb wel een maniertje gevonden: door een mapje van fotos uit te zetten en dan aanzetten...dan kopieert iTunes de updates wel

maar ik wil dus gewoon apps kunnen aanklikken die ik wil! hoe doe ik dat?
een maand geledenw as er niks aan de hand btw!!\



Greetz, en alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 April 2009, 18:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psvpas Bekijk bericht
Heey allemaal!

ik weet niet zeker of ik het goede forum heb gekozen, of ik hem hier moest neer zetten of in iTunes...
Ik zit met het volgende:
In iTunes kan ik niet meer aanklikken welke apps ik op mn iPod Touch 1G 2.2.1 wil!



ik kan bij de rest overal op drukken etc etc... maar alser ergens een update van is dan synchrnoiseert hij niet. Ik heb wel een maniertje gevonden: door een mapje van fotos uit te zetten en dan aanzetten...dan kopieert iTunes de updates wel

maar ik wil dus gewoon apps kunnen aanklikken die ik wil! hoe doe ik dat?
een maand geledenw as er niks aan de hand btw!!\
Zo te zien ben je aan het synchroniseren. Volgens mij kun je sowieso niks selecteren als je aan het synchroniseren bent. Stop het syncen eens en probeer dan eens of het dan wel lukt!
__________________
"Microsoft Products are Generally Bug Free"
-- Bill Gates
  #3  
Oud 29 April 2009, 20:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

Heey!,

aller eerst bedankt voor je reactie!

nee tis ook alskem niet sync

eventueel bewijsje:


Laatst gewijzigd door psvpas; 29 April 2009 om 20:51.
  #4  
Oud 29 April 2009, 20:53
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Kun je dat ''Alle Programma's'' rondje niet aanvinken?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #5  
Oud 29 April 2009, 21:14
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

nee...helaas
  #6  
Oud 29 April 2009, 22:08
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Je hebt handmatig syncen aan staan...

Bij de 1ste pagina onderaan.
  #7  
Oud 29 April 2009, 22:09
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

niet aan staan..
maar ik probeer met aan en uit nu ff...

helaas werkt niet...

even voor de duidelijk heid:

Muziek en films etc etc kan ik wel gewoon overzetten en aanvinken zonder problemen!

oplossing op google gevonden!

je beperkingen moeten uit staan!
alleen ben ik mn wachtwoord natuurlijk weer vergeten

Laatst gewijzigd door King1987; 18 May 2009 om 19:44. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #8  
Oud 18 May 2009, 19:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Berichten: 6
Standaard

Hoe vind je die beperkingen??
  #9  
Oud 18 May 2009, 22:28
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

instellingen-->algemeen-->beperkingen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS 4.1 kan ik niet kiezen Kaasschaaf iPhone algemeen 1 25 July 2010 12:57
kan geen achtergrond kiezen boi Archief 3 19 November 2009 19:15
Kan niet kiezen; 2G of de 3G... iphonefreakie Koopinformatie Nederland 6 31 October 2009 17:17
Kan Geen Apps Kiezen psvpas Archief 1 29 April 2009 18:26
Internationaal 1.1.2 hoe te doen? Kan geen NL kiezen speeds Archief 2 19 November 2007 01:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:57.