iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   synchroniseren ? alle bestaande programma's worden vervangen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/38281-synchroniseren-alle-bestaande-programma-s-worden-vervangen.html)

brodje 29-06-09 22:09

synchroniseren ? alle bestaande programma's worden vervangen
 
Na de update naar 3.0 heeft een collega van me er meteen Navignon op gezet. Dit heeft hij op zijn eigen pc met zijn eigen Itunes gedaan. Nu hang ik mijn iphone aan mijn eigen pc (aan itunes), en als ik dan wil synchroniseren krijg ik de volgende melding:

"weet u zeker dat u programma's wilt synchroniseren ? Alle bestaande programma's en de bijbehorende gegevens op weet u zeker dat u programma's wilt synchroniseren ? Alle bestaande programma's en de bijbehorende gegevens op de iphone
worden vervangen door programma's uit deze itunes-bibliotheek"

dat wil ik natuurlijk niet omdat ik dan alles kwijt ben. Hoe moet ik dit oplossen ?? ik hoop dat jullie het weten, ik kom er niet uit.

gr.Roy

Dragon 29-06-09 22:42

Kan je je account ook niet uitloggen in iTunes of op je iPhone,

rolands 30-06-09 11:54

Als hij dit heeft gedaan met zijn eigen itunes onder zijn eigen account, moeten hij jou account eerst machtigen. Dit kan hij doen in itunes via Store -> Computer machtigen, volgens mij moet hij dan jou account gegevens hebben om jou te kunnen machtigen.

brodje 30-06-09 16:03

Ok bedankt. Zodra ik mijn collega weer zie ga ik dat proberen.

Timmeh_ 30-06-09 16:12

// Discussie verplaatst naar Synchronisatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:54.