Als ik itunes run moet ik dan..?

Als ik itunes run moet ik dan..? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee, eerst had ik iTunes op mijn pc maar mijn pc moest terug allemaal problemen.. Nu is ie terug, als ik nou iTunes instaleer en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 October 2009, 13:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10
Standaard Als ik itunes run moet ik dan..?

Hee,

eerst had ik iTunes op mijn pc maar mijn pc moest terug allemaal problemen..
Nu is ie terug, als ik nou iTunes instaleer en run met mijn iphone aangesloten om gewoon muziek erop te zetten..

Word ie dan automatisch geupdate naar 3.1???

en nog een vraag ik heb geen backup van iets van mijn iphone..
dus al mijn aplicatie's die ik heb gekocht in de appstore en de gratis apps zijn dan van mijn telefoon af ? Ja / nee?

Alvast bedankt, en m.v.g. Jordi.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 October 2009, 00:24
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Nee, je zal wel een melding krijgen van een update, maar je bent niet verplicht deze direct uit te voeren. En al je apps zullen van je telefoon af zijn, maar die kun je gewoon opnieuw gratis downloaden (ook die waar je dus al een keer voor betaald hebt) zodra je je telefoon/itunes weer aanmeld met de account waarmee je de apps hebt gekocht.
  #3  
Oud 5 October 2009, 11:01
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

In iTunes kan je trouwens met je rechtermuisknop op je iPhone klikken (rechts in de lijst) en kiezen voor "Alle programma's overzetten". Als je dit doet zullen je apps bewaard worden in iTunes en kan je ze dus na update terugzetten. Gekochte applicaties kan je trouwens altijd opnieuw gratis downloaden.
  #4  
Oud 5 October 2009, 12:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10
Standaard

Ok bedankt dat je even antwoorden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone moet geactiveerd worden, een hardware unlock kan ik dan activeren? miicker Jailbreak 7 14 October 2010 23:55
legaal unlocken maar dan moet ik toch T-mobile sim hebben ? andre-nl T-Mobile 0 17 September 2010 14:12
als ik wat download moet ik opnieuw jailbreaken ivotje10 Archief 1 19 January 2010 20:59
Mac OS X: itunes moet iphone herkennen als nieuw blupblup iTunes 2 3 January 2009 22:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:56.