iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Afbeeldingen kwijt op pc maar nog wel op iphone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/48785-afbeeldingen-kwijt-op-pc-maar-op-iphone.html)

Aiisling 22-11-09 23:56

Afbeeldingen kwijt op pc maar nog wel op iphone
 
Hallo,

Mijn vader heeft de pc van windows 7 voorzien, hierdoor ben ik al mijn afbeeldingen kwijt. Omdat ik ook itunes kwijt ben heb ik die opnieuw moeten installeren. Er staan super leuke foto's op mijn iphone maar omdat die iphone maar op een bibliotheek gesynchroniseerd kan zijn (degene die dus van de pc verwijderd is) zou ik ze allemaal kwijt zijn! Weet iemand hoe ik de foto's van mijn iphone kan halen?

Weet niet of jullie mijn verhaal begrijpen maar ik vind het een beetje moeilijk uit te leggen.

Hoop dat iemand me kan helpen!
Groetjes

XIII 23-11-09 00:54

Staan ze op de filmrol?

Dan kun je ze toch gewoon opnieuw naar een map op je PC overzetten met de "Microsoft Scanner and Camera Wizard"? (of bestaat zoiets in Win7 niet meer?)

Als het om fotobibliotheken (ipv filmrol) gaat kun je daar waarschijnlijk wel aankomen na een jailbreak. Misschien zelfs zonder; dat weet ik niet. Wie wel?

Pascal717 23-11-09 00:55

Je kan het programma van Tansee eens proberen. Er zit wel een nadeel aan. In de demo kan je elke keer maar een aantal foto's naar de computer kopiëren. :)

Aiisling 23-11-09 14:05

De fotos uit de filmrol heb ik ondertussen eruit kunnen halen alleen die uit de fotobibliotheek niet en daar gaat het om zeg maar. Tansee werkt alleen kan die maar de eerste 6 foto's copieren. Dus alleen het bovenste rijtje...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:55.