iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: muziek speelt wel in iTunes maar niet op iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/49960-muziek-speelt-itunes-maar-niet-op-iphone.html)

sth313 13-12-09 11:16

muziek speelt wel in iTunes maar niet op iPhone
 
Hallo,

Ik zit met een probleem wat zich in een keer voor doet. Ik zet eens in de zoveel tijd mijn nieuwe muziek op mijn telefoon. Maar gister wou ik een paar nieuwe songs erop zetten maar dat lukt wel maar ze kunnen niet afgespeelt worden, er staat dan een ! (uitroepteken) voor. Terwijl iTunes ze zelf wel gewoon afspeelt. Andere muziek speelt zich wel gewoon af. Het gaat hier om 4 liedjes die ik gister en eergister heb gedownload, 3 daarvan doen het niet, 1 daarvan doet het gewoon.

Wat kan hier het probleem van zijn?

Groeten,
Stephan

De Generaal 13-12-09 13:14

Niet toevallig nadat je ze in iTunes hebt gezet, ze verplaatst of een andere naam gegeven?

sth313 13-12-09 13:43

Nee ze staan gewoon in mijn muziek map, waar ook die andere liedjes staan.

hvhout 17-10-11 18:44

Bij mij betekende het dat de muziek geen mp3 extensie had maar alleen geschikt was voor quicktime. Als op het nummer gaat staan en met je rechtermuis aanklikt, is er een optie: mp3 aanmaken.

mikevi 18-10-11 14:51

Ik heb hetzelfde voor,niet toevallig na de de update naar 10.5 .
Wat ik al gevnden heb is dat afspeellijsten die via de store hebt gekocht wel werken op de iphone. Deze zie je ook staan in je afspeellijst van de iphone. Muziek die ik via een andere weg in mijn itunes afspeellijst heb staan, staan volgens mij wel op de iphone maar niet zichtbaar in de afspeellijst noch bij nummers. Alle muziek staat in mp3.Nieuwe manier om je te verplichten via de store nieuwe muziek aan te schaffen?
Voor de de update ging dit zonder probleem.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:34.