iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   1 liedje overzetten zonder helemaal te synchroniseren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/50848-1-liedje-overzetten-zonder-helemaal-synchroniseren.html)

amaryllida 27-12-09 18:35

1 liedje overzetten zonder helemaal te synchroniseren
 
hey, heb een (domme) vraag denk ik :p Kan je via Itunes ook 1 liedje (of 1 album) bij op je iphone zetten, zonder heel je ithunes-bibliotheek te moeten synchroniseren?

en als iemand een applicatie heeft gekocht via itunesstore, kan je die dan op een manier doorgeven aan elkaar? Want een vriend van me heeft wel enkele leuke apps en het is vrij jammer als ik die ook zou moeten betalen :p.

WDS001 27-12-09 18:40

 Verplaatst naar: Synchronisatie en tevens de topictitel aangepast
  1. Volgens mij moet je inderdaad telkens helemaal synchroniseren als je muziek wil bijzetten op je iPhone.
  2. Dat is niet mogelijk, tenzij jouw vriend je zijn iTunes-account gegevens geeft, wat hij waarschijnlijk niet zal doen omdat jij dan op zijn kosten applicaties kan kopen :rolleyes:

Tip
Het is beter dat je voor elke vraag een ander topic aanmaakt met een duidelijke titel(!), zo kan je beter worden geholpen ;)


remundo7000 27-12-09 20:38

Je kan in iTunes aanvinken dat je handmatig muziek en video synchroniseert. Je kan dan handmatig muziek naar je iPhone/iPod slepen, zonder dat je de hele "synchronisatie-cyclus" door hoeft.

Let op: dit werkt alleen voor muziek en video, niet voor apps!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:01.