Overzetten naar Iphone 4

Overzetten naar Iphone 4 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Iphone forum goeroe's, ik ben net trotse eigenaar van de nieuwe iphone 4. Ik heb een reservecopy gemaakt in Itunes van mijn oude iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 September 2010, 21:13
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard Overzetten naar Iphone 4

Beste Iphone forum goeroe's,

ik ben net trotse eigenaar van de nieuwe iphone 4. Ik heb een reservecopy gemaakt in Itunes van mijn oude iphone 2G. Het systeem op mijn mac OSX 10.4.11. Wel nu, als ik de iphone aankoppel kreeg ik eerst de melding Itunes up te daten naar 9.2.1 wat ik deed. Na weder aan te sluiten vraagt hij nu naar systeem 10.5.8 terwijl tijdens de installatie van 9.2.1 ik duidelijk zag dat de iphone 4 hierop kan werken zodat ik mijn app's en contacten terug kan plaatsen.

Bedankt voor jullie reactie

Laatst gewijzigd door Vonny; 22 September 2010 om 21:39.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2010, 11:47
phunx's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2010
Locatie: 036
Berichten: 59
Standaard

En wat is nu precies je vraag?
__________________
iMac 27'' i5 2,66Ghz - MacBook Pro 13'' 2,53Ghz - iPhone 4 Black 16GB - iPod Classic Black 80GB - iPad Wi-Fi + 3G 32GB - Time Capsule 1TB
  #3  
Oud 23 September 2010, 14:22
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

de vraag is of er een andere mogelijkheid is om de contacten enz over te zetten naar de iphone 4 ipv een nieuw systeem 10.5.8 te kopen
  #4  
Oud 24 September 2010, 13:24
phunx's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2010
Locatie: 036
Berichten: 59
Standaard

Ik denk dat je een beetje pech hebt als ik zo rondkijk op het internet.
Apple Discussions

Mocht je toch gaan upgraden: 10.6 als je een Intel Mac hebt. 10.5 als je een PPC Mac hebt en dan updaten naar 10.5.8

En wat ik je echt kan aanraden is MobileMe (via eBay ben je veel minder kwijt).
Zeker als Mac bezitter met iDevices. Al je contacten, agenda ed gelijk op je apparaten. Dan heb je ook dit gedoe niet.

Succes in ieder geval!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
overzetten iphone naar ipad DaMeastro iTunes 2 14 April 2011 16:29
gegevens overzetten naar iPhone 4 MarcH iTunes 2 30 July 2010 18:37
Apps overzetten naar iphone 4 jankoornneef iTunes 7 29 July 2010 00:32
E-mails overzetten naar Iphone G3 S giljom iPhone algemeen 0 28 December 2009 22:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:40.