iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   syncen lukt niet tussen ipad en iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/82247-syncen-lukt-niet-tussen-ipad-itunes.html)

jebman 12-01-11 23:12

syncen lukt niet tussen ipad en iTunes
 
Hoi, wanneer ik mijn ipad aan iTunes koppel komt het sync proces niet door stap 1 van 6 heen. Het maken van de reservekopie lukt niet. Wanneer ik op het kruisje klik stopt deze stap en gaan de stappen 2 t/m6 verder wel. Na afloop krijg ik dan de melding dat het maken van de reservekopie niet is gelukt omdat het apparaat is losgekoppeld, wat dus niet het geval is. De andere iOS apparaten doen het wel probleemloos.

jebman 13-01-11 21:22

update: wisselen van usb poorten en kabel werkt niet. Na gewoon eens heel lang wachten zag ik toch een kleine verplaatsing in statusbalk en warempel na ruim een hele nacht syncen is na 10 h de reservekopie klaar! Gelukkig wordt niet bij elke sync een reservekopie gemaakt. Nu gewoon weer snel syncen. Rarara.

macleentje 30-01-11 22:57

Heb ook problemen met reservekopie en synchen. Gisteren itunes geforceerd gestopt omdat er niets meer gebeurde. Vandaag opnieuw geprobeerd maar krijg de melding: "iTunes kan geen reservekopie maken van de ipad omdat er geen sessie met de ipad kan worden gemaakt". Als ik dan op OK klik komt het volgende bericht:"IT kan niet synchen omdat er al een andere sessie actief is". De ipad heeft dan wel gesynchrniseerd maar geen backup gemaakt. Iemand suggesties hoe dit het beste aan te pakken? Alvast bedankt!

DonaldR 05-04-11 16:43

Zelfde probleem hier met iPad 1. Maken reservekopie was vastgelopen, iTunes gestopt, en nu geeft-ie aan dat er geen sessie meer kan worden gemaakt, of gewoon 'error' om dan gelukkig wel verder te gaan met stap 2 van syncen. Wat moet ik doen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:22.